Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Mythica: The Iron Crown


Marek och en hennes grupp, The Red Thorns, behöver hitta den sista delen av The Darkspore, som trollkarlen Szorlok vill använda för att erövra världen. Medan Gojun Pye distraherar Szorlok ställs gruppen inför ett val, följa gudarna eller hitta The Iron Crown.


Originaltitel Mythica: The Iron Crown
Alternativ titel Mythica 4
Regissör John Lyde
Manus Jason Faller
Genre Äventyr, Action, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Melanie Stone, Adam Johnson, Jake Stormoen, Nicola Posener, Matthew Mercer, Kevin Sorbo, Christopher Robin Miller, Eve Mauro, James Gaisford, Ashley Santos, Jasen Wade, Kaza Marie Ayersman, Maloree Johnson, Paris Warner
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7
Filmnummer 123911

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


karlmats
2021-03-14
Vilken fröjd att se när en falnande filmserie får nytt liv igen. Efter den första filmen som var rejält uppfriskande blev det två halvljumna installationer som inte på något sätt indikerade att det fanns mer krut kvar i bössan. Så tar man in en ny regissör och låter Jason Faller skriva manuset själv den här gången och vips så har man en film som kommer upp i samma höga nivå som första filmen. Världen förändras på ett inte helt logiskt sätt då man slänger in steampunk-element i den från ingenstans, men det tycker jag bara är härligt så jag kan inte kritisera det. Stone, Johnson och framför allt Stormoen gör bra insatser återigen men handlingen och replikerna känns lite rappare här, effekterna lite snyggare, och fightscenerna lite mer välkoreograferade. Matthew Mercers Szorlok får lite mer utrymme här och han är en bra badding. Sen slänger man in lite Mad Max-inslag och Paris Warner som zombiearistokrat är ett underhållande tillskott till gruppen. Nej det här var sannerligen en oväntad uppryckning och jag blev betydligt mer taggad på den femte och sista filmen än vad jag varit efter de senaste filmerna, framför allt när jag vet att John Lyde fick förtroendet igen. En stark 3a.