Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

My Way


Jun-shik jobbar hos en väns farfars gård i Korea, under Japans invasion under 1920-talet. Jun-shik och hans vän Tatsuo strävar efter att springa maraton under de olympiska spelen i Tokyo, men kriget börjar och både Jun-shik och Tatsuo måste gå med i armén. Under kriget blir de fångade av ryssarna men flyr och blir sedan tagna av tyskarna. De blir åtskilda och möts inte igen förrän på stränderna i Normandie. Baserad på en sann historia.


Originaltitel Mai Wei
Regissör Kang Je-gyu
Manus Kang Je-gyu, Kim Byung-in
Genre Drama, Action, Krig, 2010-tal
Skådespelare Kim In-kwon, Jô Odagiri, Fan Bingbing, Yang Jin-seok, Kim Hee-won, Han Seung-hyeon, Do Ji-han, Jang Dong-gun
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 182
Filmnummer 95148

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2023-03-07
Väldigt datoranimerade krigsscener och torftigt skådespeleri, vilket får den att likna nutidens tv-/datorspel.
pufred
2018-02-19
Koreansk krigsfilm, löst baserad på en verklig händelse när en korean kämpat för japaner, ryssar och tyskar under andra världskriget. Egentligen en bromance film med rivalitet. Naturligtvis har den massa stråkar, dödsscener, och överdrivna klichéer, men den är också rätt välgjord, påkostad och underhållande. Rätt bra men inte alls i nivå med "Brotherhood of war". 3-
Zebulonm
2018-01-01
Sjukt bra!
Dream
2016-10-12
Baserad på verkliga händelser är kategorin, men då får man tänka på att regissören ändrat en hel del, vissa händelser är helt överdrivna för att vara sanning som t.ex. när Tatsuo! Ser Jun-shik komma springande på stranden i Normandie och vips så har han en Nazistisk uniform på sig! Men bortser man ifrån den på hittade realismen och dramatiken så är det en helt okej Andra Världskrigsfilm! Där det bjuds på trevliga krigsskildringar ifrån Asien mellan: Korea, Japan och Ryssland samt senare kriget i Öst mellan: Ryssland, Tyskland och USA.
Portugallien
2016-04-11
3-
Lotso
2014-07-12
Jag gillar denna filmen. Den fokuserar mer på hela andra världskrigets gång än att välja en viss händelse. Jag har velat se en hel del andra världskriget filmer som fokuserar på mer en ett historiskt slag eller berättelse och bara gör en 4tim lång film med en hög budget och går igenom från 1939-1945. Denna filmen gör nästan det och den lyckas väldigt bra med det. Je-kyu Kang vet hur man blandar dramatik med episkt och hur man gör en bra krigsfilm. Trots redigeringen och kameraarbetet som jag hade seriösa problem med klarade jag ändå av filmen och det är en film som verkligen är värd att se för när den verkligen lyckas lyckas den rejält! Att den har 21% på Rotten Tomatoes är ett skämt!
Bompa
2014-04-27
Har oxo svårt för den här typen av dramaturgi. Ingen direkt dialog utan mestadels skriker man ett namn och slår varandra på käften i stor affekt. Antalet scener där någon dör i armarna på en huvudrollsinnehavare är fler än någon annan film jag sett. Dessutom har jag svårt att veta vem som vem stundtals. Stridscenerna är till ytan komprimerade på sedvanligt asiatiskt sett, sålunda blir scenerna löjeväckande. Svag film och uppenbarligen överskattad.
SalotSar
2014-01-01
Hoppar över de intressanta bitarna (som vad gjorde han i tre år i en tysk frivillig östdivision) och går från ändlösa stridsscener till ändlösa stridsscener. En besvikelse. För mycket Banzai.
KnightVision
2013-09-26
Helt OK rulle. Har dock allt svårare för "asiatisk dramaturgi" med tvära och överdrivna känslokast. Krigsscenerna lämnar övrigt att önska vad gäller realism, men snygga är de - visst. Den tyska höga officeren på västfronten med halvlångt hår var skrattretande anakronistisk.
XJR
2013-07-04
Mycket bra film som många tyvärr missar. Gör inte det! Filmen är påkostad och bra filmad, och det är en intressant skildring med verklighetsanknytning. Man får verkligen en obehagligt rättvis bild av det galna och meningslösa krigandet. Det enda som stoppar betyg 5 är att det bitvis är svårt att hänga med vem som gör vad, det är en smula rörigt ibland. Men, som sagt: stark 4! Rekommenderas!
Visa äldre kommentarer »