Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Allt för min syster


Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrar för att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.


Originaltitel My Sister's Keeper
Regissör Nick Cassavetes
Manus Jeremy Leven, Nick Cassavetes
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Cameron Diaz, Alec Baldwin, Abigail Breslin, Joan Cusack, Jason Patric, Thomas Dekker, Sofia Vassilieva, Heather Wahlquist, Evan Ellingson, David Thornton, Emily Deschanel
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3287
Filmnummer 70579

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mammene
2022-01-14
Det här var riktigt dåligt, att slarva bort en sådan intressant ide är nästan kriminellt. Fanns så mycket här man kunde utforska, istället blir det en sentimental smörja av det hela. Varför slänger man in berättarröster som bara blir irriterande, en till som var irriterande var Cameron Diaz, hon var verkligen överdrivet usel i sin roll. Nej det här hade jag kunnat vara utan.
päronanton
2018-09-15
Väldigt sorglig historia, det kom en tår! Mycket fin musik!
Rai
2018-02-26
Fan vad tårarna rann här då!!!
karlstadtös
2018-01-07
Gripande!
Murvel48
2016-10-22
Det är svårt att inte bli berörd av Hollywood-pjunket...
Stygga-Vargen
2016-08-14
Väldigt bra och gripande film med bra skådespelare. Breslin och Diaz är de som lyfter filmen.
Tatty
2016-08-14
Så bra och sorglig. Cameron Diaz är bra i filmen.
Robodan
2016-01-16
På många sätt är detta en otroligt dålig film tycker jag. Dålig dramarturgi, scener som inte fyller någon funktion, tillrättalagd dialog och det otroligt märkliga valet att låta flera personer agera berättarröst. Man verkar inte ha bestämt sig om vad som är huvudspåret i filmen och det blir nästan svårt att hänga med. Ämnet (ämnena) i filmen är däremot väldigt intressant, bland det intressantaste jag någonsin sett faktiskt. Det finns också några fina och berörande stunder samt ett gäng duktiga aktörer. Men som helhet slarvar de bort en bra historia totalt.
clipton
2015-05-21
Bra ämne. Dålig film (Hollywood)...som vanligt. Mer svärta för att beröra.
Hypostas
2015-04-26
Otroligt vacker och gripande film, som är snäppet bättre än utmärkta "The Fault in Our Stars". Svag fyra.
Visa äldre kommentarer »