Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

My Little Pony: The Movie


När en mörk kraft hotar Ponyville och Mane 6 måste de ge sig ut på en resa till Equestrias slut för att rädda sitt älskade hem. På vägen möter de nya vänner och farliga utmaningar.


Originaltitel My Little Pony: The Movie
Regissör Jayson Thiessen
Manus Rita Hsiao, Meghan McCarthy, Michael Vogel, Joe Ballarini
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Musikal, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Ashleigh Ball (röst), Andrea Libman (röst), Tabitha St Germain (röst), Tara Strong (röst), Cathy Weseluck (röst), Emily Blunt (röst), Kristin Chenoweth (röst), Liev Schreiber (röst), Michael Peña (röst), Sia Furler (röst), Taye Diggs (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 54
Filmnummer 124573

Recensioner

Skapad 2022-05-17 av darkmist82
När jag för första gången fick ta del av serien "My little pony: Friendship is magic" trodde jag inte att det var en långlivad serie som nu efter ca 10 nu fått ett slut. I alla fall i skrivande ...   Läs mer »

Kommentarer


Valross
2017-12-22
Som ett långt, OK, pimpat avsnitt av serien.
Lotso
2017-10-23
I sin helhet vet jag inte hur fansen kommer tycka om filmen. Då jag inte vet hur den är gentemot serien. Jag kan i vart fall säga som en icke-fan av serien. Att filmen inte är svår att följa om man inte är insatt i My Little Pony, man förstår allt relativt bra faktiskt. Så jag tror denna är lite fristående från serien. Jag personligen är ju dock inte rätt publik för detta, och jag medger att jag heller inte blev sugen att se serien efter filmen. Men jag var aldrig uttråkad under filmens gång. Där är tillräckligt med äventyr och glada färger att underhålla ert barn om det nu bara är en vanlig barnfilm ni lär behöva se. Animationen hyfsad, och karaktärerna även ifall jag inte minns namnen fann jag ändå nöje i vissa av dem. Däremot vet jag inte vad den gula ponnyn gör, då hon inte gjorde skvatt i filmen. Jag låter relativit positiv, men jag försöker även se det från ett barns synvinkel. Den fungerar på den fronten då. Trots ett par goda skratt och en underhållande tid med min vän på biografen. Är detta ingenting för mig.