Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Min stora feta grekiska semester


Georgia får sparken från sitt lärarjobb och tvinga försörja sig som bussguide bland Greklands ruiner, för minst sagt krävande amerikanska turister. Hon är också på jakt efter den stora kärleken, men har precis börjat ge upp hoppet när slumpen sammanför henne med den siste man hon hade väntat sig.


Originaltitel My Life in Ruins
Regissör Donald Petrie
Manus Mike Reiss
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Nia Vardalos, Richard Dreyfuss, Rachel Dratch, Brian Palermo, Harland Williams, María Botto, Caroline Goodall, Ralph Nossek, Ian Ogilvy, Alexis Georgoulis, Alistair McGowan, María Adánez, Rita Wilson, Bernice Stegers, Sophie Stuckey, Jareb Dauplaise
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1078
Filmnummer 73328

Recensioner

Skapad 2019-12-14 av frienatic
Min stora feta grekiska semester tar oss på semester till Grekland och Akropolis. Förbered er på sol, paraplydrinkar och Souvlakis men också trötta stereotyper, generiska romanser och slapphänt ...   Läs mer »

Kommentarer


Barneyk
2017-10-01
Ganska dålig men lite lite charmig ändå och relativt harmlös.
sublim
2014-05-12
Fruktansvärt usel!
apelsin87
2014-04-12
Vem översatte "My Life in Ruins" till "Min stora feta grekiska semester" ???
Supernaut
2014-04-12
Trivial smörja. Får ändå en tvåa eftersom det fanns ett slut. Se den inte.
larox
2014-01-25
Sällskapsresan á la Grekland, underhållande och skön film. Hade inga förväntningar och därför blev jag positivt överraskad.när Richard Dreyfuss, som jag avgudar, gjorde en härlig rolltolkning. Dreyfuss är fantastisk och självklart höjde det filmen. Tror inte att det är tänkt som en uppföljare till "Mitt stora feta Grekiska bröllop", kanske därför så många tycker illa om filmen, synd, en härlig film.
abnormal
2014-01-06
Riktigt dålig uppföljare.
EmmaFranzen
2013-08-05
Gullig, men rasistisk.
Tauriel
2012-12-01
Wow. Den svenska titeln i kombination med skådespelerskan och resebyrån gjorde att jag såg hela den här filmen i tron att det var en uppföljare till Mitt stora feta grekiska bröllop. Fattade inte varför man inte fick någon förklaring till varför hon stuckit till Grekland för att bli reseledare :) Att det inte var en uppföljare fick det om möjligt att kännas ännu mer billigt och urvattnande. Billiga skämt och tramsig berättelse, men filmen bjuder på ett gäng sköna (om än mycket stereotypa) karaktärer så absoluta botten når den inte.
bet
2012-10-08
.
Deepshit
2012-08-03
Det är många skämt i den här filmen som är tramsiga och larviga. Bygger mycket på stereotyper om olika nationaliteter. Men Richard Dreyfuss är helt okej och Nia Vardalos är charmig. Det som dock är lite tragikomiskt med filmen är att den lyckades pricka in krisen i Grekland rätt så bra. Jag tror det inte var meningen.
Visa äldre kommentarer »