Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

My Friend Dahmer


Innan Jeffrey Dahmer blev en ökänd seriemördare var han en blyg, alkoholiserad tonåring som inte riktigt passade in. Detta är den sanna historien om Jeffrey Dahmer och hans tid i high school. Baserad på serieromanen av Derf Backderf.


Originaltitel My Friend Dahmer
Regissör Marc Meyers
Manus Marc Meyers
Genre Drama, Skräck, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Ross Lynch, Anne Heche, Dallas Roberts, Alex Wolff, Tommy Nelson, Vincent Kartheiser, Harrison Holzer, Miles Robbins, Cameron McKendry, Christopher Mele, Dave Sorboro, Liam Koeth, Maryanne Nagel, Katie Stottlemire, Dontez James, Nancy Telzerow
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 313
Filmnummer 126883

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Albion
2021-08-23
Uttrycket "Coming-of-age" dyker ju osökt upp efter en sådan här film. Filmens clou är ju att man vet vad som kommer efter där filmen slutar, något alldeles skrämmande och fruktansvärt. På det viset är filmen ändå bra som bakgrundsfakta så att säga och gör att filmen, som egentligen, som en enskild företeelse, är ganska obegriplig och tröttsamt fånig men istället får en intressant nyans. Betyget får till slut landa in på en stark 2;a, 2+
best_jeppe
2020-02-23
Jag fick kämpa mig igenom den här filmen. Jag började titta på den på Netflix och såg ca 50 min innan jag gav upp. Sedan ett par månader senare så såg jag de resterande 50 min. Det är ändå okej skådespelarprestationer men filmen är så totalt ointressant på något sätt. Ljummen 2a.
Rai
2019-12-24
Seg film och långtråkig...
running_b
2019-12-09
Totalt värdelös och meningslös film. I stort sett alla skådisar överspelar och ingenting känns det minsta spännande eller intressant. Bortkastat.
Starlette
2019-05-12
Ganska seg.
ShenLong
2019-05-03
Ganska ointressant. Borde läsa serien istället kanske
fridenpaden
2019-01-08
Filmen är väl endast en svag trea pga att vi som tittare vet vem Dahmer var och vad han kommer att göra framöver. Någon som inte vet vem Dahmer var och inte heller skulle få de avslutande texterna i filmen skulle säkert tycka filmen var ganska ointressant.
Murvel48
2022-04-15
En seriemördares high school-tid var alltså helt ointressant - dessutom platt och fragmentariskt skildrad. Och bara för att det utspelar sig på 70-talet behöver väl filmen inte se ut som om den är inspelad på 70-talet. Naa, jag hade nog hellre sett en film om hans mord...
Bumbi78
2018-09-18
Ett bra drama om en person som antagligen alltid kommer fascinera. Tidsbilden är snygg och killen som spelar Dahmer gör det väldigt bra. Egentligen inget att klaga på, men eftersom man redan vet vad som komma skall satt iaf jag och väntade på den naturliga utvecklingen hos honom. Väntar man sig en snaskig historia blir man nog dock besviken.
Supernaut
2018-09-08
Helt okej men tappar egentligen allt som gör boken så otroligt bra
Visa äldre kommentarer »