Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

My Dear Killer


Giallofilm där George Hilton spelar en poliskommissarie som börjar utreda ett mystiskt mord där en man har blivit halshuggen. Fler döda kroppar dyker upp och han är snart mitt uppe i en jakt på en hänsynslös seriemördare. Stämningsfull musik av Ennio Morricone.


Originaltitel Mio caro assassino
Regissör Tonino Valerii
Manus Tonino Valerii, Roberto Leoni, Franco Bucceri, José Gutiérrez Maesso
Genre Kriminalare, Thriller, 70-tal
Skådespelare George Hilton, Salvo Randone, William Berger, Manuel Zarzo, Patty Sheppard, Piero Lulli, Helga Liné, Tullio Valli, Dante Maggio, Dana Ghia, Alfredo Mayo, Mónica Randall, Marilù Tolo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 53
Filmnummer 14007

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Catapilla
2021-06-05
Tråkig Giallo, svår att hänga med i. Det finns minst 50 bättre filmer i genren. Scenen med motorsågen är ganska najs men man kan lätt skippa resten.
Catapilla
2021-06-05
Tråkig Giallo, svår att hänga med i. Det finns minst 50 bättre filmer i genren. Scenen med motorsågen är ganska najs men man kan lätt skippa resten.
EvilNed
2017-07-30
Jag tyckte om att den försökte fokusera på utredningen lite mer än morden, men frågan är väl om det är det man vill ha i en giallo... Överlag kanske en av de svagare i genren, trots att beståndsdelarna är fantastiska. Hilton, scenografin och Morricone.

2012-02-04
spännande in i det sista, men tyvärr så tappade jag intresset så jag förstod inte riktigt upplösningen. morricones musik kändes också ganska trist, det är bara sordin-trumpeten som sticker ut, allt annat har man hört många gånger förut. inte så spännande genomförd som andra filmer i genren men den är snygg på alla vis. kanske ser om den nån dag, eller kanske inte.
Bumbi78
2010-10-08
Tyvärr rätt rörig giallo där alltför många karaktärer känns involverade. Annars ett stabilt hantverk med en sedvanligt bra Hilton. Kändes dessutom rätt blodfattig. Trean är svag.
Kriffot
2010-08-25
Lite för dålig uppbyggnad kring twisterna för att det ska bli intressant! annars är den väl ganska standard.
idd
2010-08-25
rätt stabil giallo som kunde fått innehålla lite fler mord å lite mer bakgrund till de inblandade karaktärerna, men den flyter på fint å uppfyller genres alla klyschor..
dudson
2010-03-10
En skön riktigt Nasty Giallo med våran allas Favo..skådis George Hilton...Hamnar lätt på Topp-listan av Giallos Topp-betyg Här!!
schramm
2021-04-25
Tråkigt är bara förnamnet. filmen släpar sig fram i ett tempo som är sövande. Rörig intrig, träiga karaktärer och stundtals dummare än giallo filmer brukar vara. Ingen hit, tyvärr. EDIT: såg om filmen 13(!) år senare och gillade den. urläcker blu från vinegar syndrome
Ondskapt
2006-11-26
Bra giallo med riktigt bra intrig!
Visa äldre kommentarer »