Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Mutant Girls Squad


Rin, en mobbad tonåring, upptäcker på sin 16-årsdag att hennes arm har muterats till ett sylvasst vapen. En skuggregering får reda på detta och tar direkt upp jakten på henne. I processen slaktas hennes föräldrar medan Rin själv räddas i grevens tid av en varelse med superkrafter vid namn Hiruko. Snart samlas mutanter från hela Japan och påbörjar en militärträning för att kunna störta regeringen. Samtidigt ordar Rin en järnmask och påbörjar sitt liv som "stridsbrud" så att hon kan utnyttja sina mutantkrafter och akrobatiska talang för att bekämpa de mutantjagande specialstyrkorna.


Originaltitel Sentô shôjo: Chi no tekkamen densetsu
Regissör Noboru Iguchi, Yoshihiro Nishimura, Tak Sakaguchi
Manus Noboru Iguchi, Jun Tsugita
Genre Action, 2010-tal
Skådespelare Yumi Sugimoto, Yûko Takayama, Tak Sakaguchi, Kentarô Shimazu, Asami, Maiko Itô, Kanji Tsuda, Naoto Takenaka, Erika Terajima, Suzuka Morita, Cay Isumi, Maki Mizui
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 105
Filmnummer 81969

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Samtalsmanicken
2020-03-27
Denna låg i höjdpunkt när den nya eran av japansk cyberpunk hade trätt i kraft. Tyvärr blev det ett platt fall och höll inte lika högt som sina föregångare i genren. Stor besvikelse!
Powha
2019-01-28
Over the top crazy!
bnw
2018-02-01
Ja, vad fan ska jag säga...? Japan.
Dele
2016-01-28
Utflippad och smått bisarr. En del funkar och en del inte. Det är kul ett tag, men ganska tunt i längden.
AlbertSpica
2014-01-21
Det blir over the top utav helvete,blod i mängder, stundtals jävligt häftigt och underhållande när söta japanska skolflickor förvandlas till mutanter och fightas med diverse motståndare. Inget vidare djup till synes i varken story eller karaktärer och det är svårt att hänga med i handlingen(?) och händelserna när filmen är dränkt i usel CGI,bra CGI, usla praktiska effekter, bra praktiska effekter men vad gör det, det är en rolig stund ändå.

2013-01-09
inte speciellt bra - svag 2a
Filmgalning
2012-11-26
Svag tvåa, jag hade hoppats på något mera
Llamia
2012-08-23
Fantastisk!
egoman
2012-08-19
Nu är ni ute och cyklar, gott folk. Detta kan inte med all välvilja i världen bli mer än högst en tvåa. Och då gillar jag såväl mutanter, söta flickor, sjuka filmer och japanska saker i allmänhet. Det är bara inte särskilt bra.
Astrojacob
2012-08-19
Peter Jackson vs Cannibal Holocaust? Sjukt vackert men extremt överdrivet, hehe. Effekt-Trea.
Visa äldre kommentarer »