Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Mumien: Drakkejsarens grav


Nu är Rick O'Connell på nya äventyr tillsammans med sin son. Denna gång är de i fjärran östern där de råkar väcka liv i den första kejsaren till Qin-dynsastin ? en mumie som bär på en flera hundra år gammal förbannelse.


Originaltitel The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
Alternativ titel The Mummy 3
Regissör Rob Cohen
Manus Miles Millar, Alfred Gough
Genre Action, Thriller, Äventyr, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, John Hannah, Michelle Yeoh, Luke Ford, Isabella Leong, Anthony Wong Chau-sang, Russell Wong, Albert Kwan, Liam Cunningham, David Calder, Jessey Meng, Tian Liang, Wu Jing
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4161
Filmnummer 59695

Recensioner

Skapad 2019-12-08 av Rollywood
För 2000 år sedan i Kina levde kejsaren Han (Jet Li), en framgångsrik krigare som med sin armé erövrade rike efter rike. Ingen fiende kunde stoppa honom utom en... döden själv. Lik alla andra ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Rubbermonster
Jag erkänner: Jag gillade de två första mumienrullarna av Stephen Sommers. Det är två stycken fartfyllda Indiana Joneskopior med en skön Brendan Fraser i en roll som passar honom som en handske....   Läs mer »

Kommentarer


Visse93
2020-07-18
Inte alls lika bra som de två första filmerna.
Stan
2020-05-02
stängde av efter en timme. kopia på första fast utan charm och mer shaky cam
QuiNonStultus
2020-04-17
Asså, den går eventuellt runt på rätt okej kinesiska skådisar (Jet Li är, tja, Jet Li, och Michelle Yeoh är alltid bra), men de e inte med mycket.
martineden
2019-12-21
Jag ska villigt medge att jag överraskades positivt av denna film, som är ett klart steg uppåt från föregående film i trilogin! Här slår man an en annan ton som passar fint med filmens material och jag uppskattar skiftet från egyptisk till kinesisk kultur. Den inledande prologen är fantastisk och jag måste säga att Jet Li är underbar, även om jag gärna sett att de givit honom mer utrymme. Effekterna här är fina och även själva scenografin, kostymerna och designen. Frågan är om jag faktiskt inte uppskattar denna mer än den första filmen! Bra!! 3+
dudson
2019-03-05
Härligt äventyrligt matinee raffel som verkligen ger sköna Indy J vibbar. Brendan är fortf grym i sin paradroll som mummie dräpare. Skoj åxå hans sidekicks. Älskar den skruvade scenen på planet när Jacken spyr ner alla#) Tyvär så var ju Jet Li felplacerad då han är för sövande träig i denna skurk roll som behöver en lirare med star kvality.
yrkeschaufföre
2018-07-24
Jag gillar Maria Bello men hade hellre sett Weisz i rollen. Däremot blir jag trött på detta eviga skjutande å CGI-skådisar som går i bitar eller inte går i bitar. Svag tvåa för att jag är positiv idag...
sodomiten
2022-03-04
En film som borde stannat på idé-stadiet. Vad dom borde gjort istället var en uppföljare i samma anda som första filmen, och övertalat Arnold Vosloo att ställa upp igen. När dom frångick själva grundidén med egypten och mumier, då sprack allt.
Rai
2018-02-09
Som sagt var....
Grillo
2015-02-28
Rätt kass men gick att titta på åtminstone. Recastingen av Evie är som nämnt katastrofal men hon har ändå inte lika stor roll i den här filmen som i de tidigare. Actionscenerna är underhållande nog för att ge filmen en svag tvåa. Jämfört med de två tidigare är det dock bara cgi:n som är bättre, av naturliga skäl.
eandersson
2015-01-18
Tjaah vad ska man säga? Vart ska man börja? Det som var mest störande kanske, i sådana fall kan vi börja vid Maria Bello och hennes försök till dialekt + rolltolkning (v.ä.r.d.e.l.ö.s.t). Skådespeleriet överlag, framförallt på de amerikanska skådisarna, var lågt filmen igenom. Tråkigt att se 3 av asiens största i denna dynga till film. Då jag sett de flesta av huvudrollerna prestera bra mycket bättre än detta känns det som om de verkligen inte trivdes i sina kläder. Utan tvekan den sämsta filmen i "The Mummy"-serien. Stark 1a/svag 2a hamnar den på i slutändan.
Visa äldre kommentarer »