Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Mulan


När Kinas kejsare skickar ut en order att en man från varje familj måste tjänstgöra i den kejserliga armén för att bekämpa ett anfall som hotar Kina, tar Hua Mulan, den äldsta dottern till en stor krigare, sin åldrande fars plats. Utklädd till man under namnet Hua Jun blir hon prövad till det yttersta. Det är en episk resa som kommer förvandla Mulan till en av de största kinesiska krigarna någonsin och ge henne en hel nations respekt… och en fars stolthet.


Originaltitel Mulan
Regissör Niki Caro
Manus Lauren Hynek, Rick Jaffa, Elizabeth Martin, Amanda Silver
Genre Drama, Familjefilm, Action, Äventyr, 2020-talet
Skådespelare Liu Yifei, Donnie Yen, Gong Li, Jet Li, Jason Scott Lee, Yoson An, Tzi Ma, Rosalind Chao, Cheng Pei-pei, Xana Tang, Ron Yuan, Yu Jun, Chen Tang, Doua Moua, Jimmy Wong, Nelson Lee, Lee Hoon, Crystal Rao, Elena Askin, Vincent Feng, Roger Yuan, Arka Das, Jen Sung
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 247
Filmnummer 133627

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KalleB
2021-11-06
Filmen är dålig i sig men sen att de tackar "säkerhetsyrkorna" i Xinjiang i eftertexterna som begår etinsk rensning just nu i området, horribelt. Huvudrollsinnehavaren kritiserade själv frihetsrörelsen i Hong Kong. Denna filmen sitter i knät på Pekinhregimen
miss_spears
2021-06-07
Älskade den!
HerrNenne
2021-04-19
Skojar folk? det här är nåt av det sämsta jag sett. Eller försökt att se, för det här är praktiskt taget osebart. Varenda scen är övertydlig, Mulan pratar med sig själv i halva filmen för att filmen inte klarar av att visa något själv. Nej, skräp till remake till något som ändå hade potential, men ingen passion. Den enda passionen i projektet verkar att ha varit att bli bättre kompis med kina och deras pengar.
TimBuckley
2021-04-05
Bra filmstund som tyvärr aldrig briljerar någonstans. Den hade kunnat vara väldigt sagolik såsom sin animerade föregångare, blodig såsom de flesta fältslagsfilmer eller konstnärlig såsom Crouching tiger hidden dragon m.fl. Istället blir filmen en lightversion av alla tre och blomstrar aldrig ut helt någonstans. Fortfarande underhållande och ganska bra dock.
Visse93
2021-02-07
En bra version om historien Mulan med fylld av action och äventyr!
Spook
2020-12-29
hade gett den en 2.a om det inte hade varit för att jag gillar storyn och budskapet. skådespelarna är inte speciellt bra. varför inte en kinesisk cast?
ToddDowney
2020-12-19
Såg 5 minuter och störde mig som bara den. Stängde av och spenderade resten av av de 2 timmarna och kollade på färg torka och vart mycket mer underhållen. HÅLL ER BORTA!
Zebulonm
2020-12-19
Gillar den. Men den kinesiska är bättre. Även Disneys tecknade är bättre.
Cumlin
2020-12-17
Starkare än många andra live-actions från Disney ändå. Positiv överraskning.
myslas
2020-12-13
Helt ok men precis som nästan alla dessa nyversioner av Disneys animerade klassiker så tillför den inte särskilt mycket.
Visa äldre kommentarer »