2.4

Mr. Deeds

Longfellow Deeds, som driver en liten pizzeria i en småstad, får en dag ett oväntat miljardarv från en avlägsen släkting. Förutom flera miljarder dollar inkluderar arvet ett stort mediebolag, ett amerikanskt footballag, ett basketlag och en privat helikopter. Plötsligt har Deeds allt som krävs för att lyckas i affärsvärlden. Frågan är om alla dessa pengar kommer att förändra Deeds lågmälda karaktär. Naturligtvis lurar även gäddorna i vassen som vill knycka pengarna från den godtrogne Deeds. I denna komedi lär vi oss att pengar kan förändra allt, men inte alla.

Originaltitel Mr. Deeds
Regissör Steven Brill
Manus Tim Herlihy
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Adam Sandler, Winona Ryder, John Turturro, Allen Covert, Peter Gallagher, Jared Harris, Erick Avari, Peter Dante, Conchata Ferrell, Harve Presnell, Steve Buscemi, J B Smoove, Brandon Molale, Aloma Wright, Walter Williamson, John McEnroe, Rob Schneider

Skapad 2019-12-20 av Trash
Mr Deeds visar sig oväntat vara arvtagare till några billioner efter en bortgången farbror han inte visste att han hade. Den plötsliga rikedomen gör honom till centrum för allas uppmärksamhet...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Kiril
Adam Sandler är en skådespelare av samma slag som Meg Ryan. Dyker Sandler’s namn upp som huvudrollsinnehavare i en film, vet man i princip vad som väntar en - en naiv och småkorkad grabb med ett...   Läs mer »

Raimo_1985
2020-09-23
Mest fånig men starkt godkänt rolig :)
2016-10-04
Tokrolig film med bra skådespelare. Lite överdriven är den ju men ändå väldigt bra.
wasteoftime
2016-09-15
Kan ju helt klart vara Sandlers bästa film, även om jag har en bit kvar tills jag set alla. En av de många filmer jag verkligen inte trodde skulle hålla för en omtitt, men faktiskt, det gör den. Det är skönt att se en hel Sandler-film där han inte gör sin "roliga" röst, och faktiskt verkar försöka. John Turturro framförallt lyfter filmen. Det är roligt, trevligt, kanske lite väl ostigt på sina ställen, men det är ju en romantisk komedi, så det är ju att förvänta. Jag tycker gott och väl att den klarar sig upp på en trea, även om det inte är speciellt nära till någon fyra. Men en trea, ja, verkligen!

2016-08-19
Etter litt medisin så kan jeg gi den -3 med god samvittighet.
deswhip
2016-07-24
Det är Adam Sandler stuk rätt igenom. Så gillar man Adam Sandler är filmen bra.
purskatuja
2016-02-24
Tyckte den här var ganska kul när jag var tio. Say no more.
Tatty
2014-12-28
Rolig film med underbara Adam Sandler och roliga Steve Buscemi som gör rollen jävligt bra.
larox
2014-12-11
så fruktansvärt dålig film, finner inga ord!
2014-11-09
En småkul film med Adam Sandler och Winona Ryder. Sandler brukar oftast spela samma typ av karaktärer och det gör han även här, en vanlig Sandlerroll. Filmen är förutsägbar och skådespelet når inte några större höjder men samtidgt är det en trevlig filmstund med lite skratt. 3-

2014-10-14
En konstig och nästan mer förvirrad Sandler-film än vanligt. Killen går runt, förstår inte och använder sin otroliga högernäve filmen igenom.