Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Mr Brooks


Earl Brooks är en kärleksfull familjefar och framgångsrik affärsman. Men han har också en hemsk hemlighet. Han är en mördare, känd under namnet The Thumbprint Killer, som blivit beroende av dödandet men som nu vill sluta mörda till varje pris. Marshall, Mr. Brooks onda alter ego, har dock helt andra planer. Marshall älskar mord och förödelse och tänker inte ge upp i första taget.


Originaltitel Mr. Brooks
Regissör Bruce A Evans
Manus Bruce A Evans, Raynold Gideon
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Kevin Costner, William Hurt, Demi Moore, Dane Cook, Marg Helgenberger, Danielle Panabaker, Aisha Hinds, Lindsay Crouse, Ruben Santiago-Hudson, Jason Lewis, Reiko Aylesworth, Yasmine Delawari, Matt Schulze, Traci Dinwiddie, Michael Cole
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4496
Filmnummer 50568

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av Thomas.P
Mr. Brooks är en mycket underhållande film, som skildrar en schizofren (?) man vars last är att döda. Vanliga människors laster brukar vara till exempel rökning, snusning eller varför inte alko...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2023-11-25
Bra thriller med en suverän Kevin Costner, detta är utan tvekan hans bästa roll i karriären, borde helt klart ha blivit Oscars nominerad, det är en spännande och välskriven mörk historia som tar många svängar innan slutet och Kevin Costner som seriemördare är bara för underbart att se för det är verkligen ingen vanlig roll för honom, rekommenderar filmen bara för hans fantastiska skådespeleri även om man inte gillar mörka thrillers, det är några bi roller som sticker ut också, vi har William Hurt som alltid är bra, sen har vi oväntat komedi skådisen Dane Cook som gör det bra i en seriös film och sedan har vi då Demi Moore som aldrig är särskilt bra eller varit särskilt bra skådis men hon gör ändå en hyfsad roll här som hårdnackad snut, filmen är egentligen en film man bör se endast en gång och betygsätta därefter för filmen blir som bäst när man inte vet storyn eller hur det ska sluta, så när jag såg denna första gången så blev betyget högre, en andra gång så är den fortfarande riktigt bra men tyvärr tar det bort spänningen när man vet hur det ska gå och det gör att betyget blir något lägre, men helt klart värd att se, rekommenderas om man aldrig sett den tidigare, betyget blir en mycket stark 3:a
Dele
2021-12-12
En snäll betygstrea till en ganska märklig historia som ur ett underhållningsperspektiv ändå stundtals fångar en, trots sin osannolika idé och händelseförlopp.
Robkiller
2017-01-26
Seriemördarfilm som håller intresset uppe även fast tempot är lågt, mest tack vare skådespelarna.
GinNTonic
2016-11-06
Bra film om seriemördare som för en gångs skull inte glorifierar det hela. Känns som att filmmakarna har inspirerats av en del av Dexter som kom året innan. Lite udda film men den är fängslande. Dock distraheras jag ibland av att Costner ser ut som Sven Melander i sina glasögon. Slutet på filmen var också ganska svagt tyvärr.
Stygga-Vargen
2016-10-11
Bra, spännande och välspelat. Till och med Kevin Costner gör bra ifrån sig för en gångs skull.
Sovande_mannen
2016-08-27
Bra soundtrack.
emilstjernholm
2016-05-27
En seriemördare som är pro-life, fint. I övrigt härligt kitschig ibland, särskilt scenerna med Demi Moore andas tidigt 90-tal. Dane Cook är bara för dålig.
iwjrfbibruf8
2016-05-01
Skräp.
Tatty
2016-01-28
Okej film men lite seg. Inte läskig eller jätte spännande vilket jag trodde filmen skulle vara. Kevin Costner brukar spela bra men lagom seg i filmen
sawa
2015-07-22
Usch, så onödigt våldsam!
Visa äldre kommentarer »