2.2
2.2
Mr Beans semester

Mr. Bean vinner en resa till franska Cannes. Det går snett redan till en början när Bean strular till avfärden. Han tar sig efter många om och men till sitt resmål men inte heller där kan han hålla sig undan bekymmer.
Originaltitel | Mr. Bean's Holiday |
Alternativ titel | Bean 2 |
Regissör | Steve Bendelack |
Manus | Robin Driscoll, Hamish McColl |
Genre | Komedi, Familjefilm, 2000-tal |
Skådespelare | Rowan Atkinson, Emma de Caunes, Willem Dafoe, Jean Rochefort, Karel Roden, Pierre-Benoist Varoclier, Preston Nyman, Steve Pemberton, Maxim Baldry, Julie Fournier, Julie Ferrier, Clint Dyer, Lily Atkinson |
En rolig film.
Men jag måste nog säga att Mr Bean gör sig bäst som tv serie.
Fina miljöer och bra musik!
Mr.bean var kung på 90-talet när han kom då. Vem minns inte när han skallade drottningen eller körde bedövningssprutan i benet på tandläkaren?
Dom borde ha låtit det stanna där, det passar inte som långfilm.
Mr. Bean är alltid bra, rolig film.
Visst funkar det i långfilmsformatet, den här gör sig mycket bättre än den första, kan det vara för att han är i Frankrike och inte talar språket?
Gillar normalt Mr Bean men detta är inte bra.
Haha jag älskar Mr.Bean och denna filmen är inget undantag. Dråplig humor av högsta rang.
Något bättre än den första filmen, men långt från bra!
Klart bättre och roligare än befarat.
Första Mr. Bean-filmen är ju bättre men den här är också väldigt bra och rolig.
Pendlar mellan en stark trea och en svag fyra. Riktigt charmpiller. Jag älskar att de lyckats göra en oerhört fransk film av något som är oerhört brittiskt i sin originalform. Den har en del segare partier och jag stör mig litegrann på den rätt överpretto barnskådisen, men jag föredrar ju honom framför alla urkassa barnskådisar som ständigt dyker upp överallt. Mysig film helt enkelt. Bara Teddy som fattas.