Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Mother's Day


Beth och Frank försöker hittat tillbaka till vardagen efter att ha förlorat sitt barn i en olycka. De håller ett party för sina vänner i sitt nya hus där de byggt ett biljardrum i källaren. Samtidigt rånar några syskon en bank och rymmer hem till vad de tror är sitt familjehem. Men i källaren hittar de de nya ägarna, och deras vänner. Ett skräckinjagande gisslandrama tar sin början.


Originaltitel Mother's Day
Regissör Darren Lynn Bousman
Manus Scott Milam, Charles Kaufman, Warren Leight
Genre Kriminalare, Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Rebecca De Mornay, Tony Nappo, Jaime King, Alexa PenaVega, Shawn Ashmore, Kandyse McClure, Lisa Marcos, Lyriq Bent, Warren Kole, Frank Grillo, Matt O'Leary, Briana Evigan, Deborah Ann Woll, Patrick John Flueger, Jessie Rusu
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 181
Filmnummer 85859

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2018-09-27
Heminvasionsterror med banjovibbar, det är inte det sämsta. Filmen känns som en rätt så lyckad amerikansk re-make på en riktigt skitig, brutal och italiensk terrorstänkare från decennieskiftet 70/80. Allt funkar inte riktigt, men det mesta lirar. Intensivt är det och dessutom är det hyfsat oförutsägbart eftersom man aldrig riktigt kan veta vem som råkar illa ut härnäst. Stark trea. (9/15)
sparriskrigarn
2017-04-02
Fantastiskt brutal, skoningslös och ganska originell skräck! De Mornay är enastående, långt bättre film än man kan ana. Home invasion är sällan i närheten av detta. Så obehaglig.
Bumbi78
2015-07-10
Skräckthriller på home invasion-temat som känns lite uttjatat. Det är dock inte filmens fel då jag såg den nu och filmen är från 2010. Sedvanliga blodigheter och en bra De Mornay som den iskalla morsan. Med lite fantasi skulle Mothers Day kunnat vara Handen som gungar vaggan 2. *L*
Paddyeahh
2014-01-17
Haha, den där snubben lät som en bebbe-Mr. Orange.
schramm
2013-05-28
En amerikansk terror-våffla som lånar lite väl mycket från sina råare europeiska förebilder, utan att riktigt hitta samma mörker eller brutalitet. Eller logik för den delen. House at the Edge of the Park framstår som rena rama dokumentären i jämförelse med detta. Däremot så fungerar det som en reklamfilm för adressändring, för jäääävlar vad vad ska dubbelkolla min adressändring nästa gång jag flyttar!
PeterTheW
2012-11-24
Han kan när han vill, herr Darren Lynn Bousman. Underhållande och brutalt.
MrOscar
2012-04-14
Den har allt!
ami86
2012-04-08
Film som följer samma koncept som Funny Games och spanska Kidnapped. Den är i mitt tycke bättre Kidnapped, framför allt psykologiskt, men håller absolut inte samma klass som Funny Games. Det verkar vara inne med denna typer av gisslan-filmer numera, men de är sällan särskilt bra. Denna var faktiskt helt okej, även om mamman känns ganska tillkämpad och orealistisk.
ziferN
2012-01-12
Oväntad mysig, underhållande och spänningsfull film som börjar med allvaret redan efter ca 10min och pågår väldigt länge. Jag har nu tyvärr inte sett originalet så jag kan inte jämföra men detta är absolut en av de bättre skräckfilmerna på sistone. Bra tidsfördriv!
Starlette
2012-01-09
Nja, ganska fånig.
Visa äldre kommentarer »