Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Möt Joe Black


Döden kommer till jorden för att hämta en man. Han går dock med på att låta honom leva en vecka till om han i sin tur introducerar honom till de jordsliga frestelserna.


Originaltitel Meet Joe Black
Regissör Martin Brest
Manus Ron Osborn, Jeff Reno, Kevin Wade, Bo Goldman
Genre Drama, Romantik, Fantasy, Mysterium, 90-tal
Skådespelare Brad Pitt, Claire Forlani, Anthony Hopkins, Jake Weber, Marcia Gay Harden, Jeffrey Tambor, David S Howard, Lois Kelly-Miller, Richard Clarke (II), Marylouise Burke, Diane Kagan, June Squibb
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 9172
Filmnummer 4545

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mammene
2023-03-20
Kanske inte den starkaste trean, känner mig lite ambivalent. Mycket här är bra, tex är idén mycket intressant, den är samtidigt rätt rolig och Anthony Hopkins är som vanligt en stor tillgång. Det är samspelet mellan Brad Pitt och Claire Forlani som jag inte blir riktigt klok på vad jag ska tycka, pendlar från fascination till besvärande känslor. Måste iaf erkänna att Brad är på ett vis bedårande och oförstörd och Claire har något slags sug i sin blick som är svårt att släppa. Så under filmens gång bestämmer jag mig för just det att släppa mina kritiska blickar, trots att jag inte riktigt får ihop historien och det ska man kanske inte heller, finns ingen manual för det. Men hade ändå lite motstånd mot slutet, eller inte, får nog släppa det också.
Tatty
2020-08-09
Ganska okej film! Intressant och annorlunda.
BenStiller
2020-07-26
Känslosam film med starka skådespelarinsatser. Väldigt lång, men handlingen höll hela vägen. Ett måste för romantiker! En stark 4:a. Claire Forlani i den kvinnliga huvudrollen är på egen hand värd ett plus.
Ailuj
2020-05-08
Svag fyra för att den inte liknar något annat jag sett, och trollbinder (ändra fram till sista halvtimmen ungefär). Otroliga skådespelarinsatser och älskar det långa tempot, men slutet blir tyvärr lite väl kladdigt.
Rai
2017-12-17
Helt ok....
yrkeschaufföre
2017-08-06
Jag måste erkänna att jag såg den bara för att jag gillar Claire, men den är rätt skön, egentligen för lång för min smak men en godkänd trea ändå.
RustyFilm
2016-12-10
En mystisk historia om döden som tar semester. Martin Brest tar väldans god tid på sig när han bygger upp filmens stämning. Men en så här fantasirik historia skulle givetvis ha beretts ett mer fantasifullt slut.
Stygga-Vargen
2016-10-26
Skådespelarna gör väldigt bra ifrån sig och storyn i sig är det väl inget fel på. Dock är tempot lite väl lågt emellanåt och filmen är lite för långt för sitt eget bästa. I övrigt är den väldigt bra.
ShenLong
2016-01-04
jag är väl inte sådär glad för att få känslor ned tryckt i halsen egentligen. men den var väl duglig
Don_Anun
2015-03-25
Romantiskt dravel alltihop, men likväl sitter jag och håller andan, småler, biter mig drömskt i läppen och glömmer bort att filmen är tre timmar lång. Mysig, romantisk, rolig och, mycket viktigt, lagom.
Visa äldre kommentarer »