Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Morning Glory


När den hårt arbetande TV-producenten Becky Fuller får sparken från ett lokalt nyhetsprogram börjar hennes karriär se lika blek ut som hennes händelselösa kärleksliv. Av en händelse råkar hon få jobb på ?Daybreak? (det minst sedda av de nationella morgonprogrammen) och bestämmer sig genast för att återuppliva programmet genom att anställa det legendariske nyhetsankaret Mike Pomeroy. Dessvärre vägrar Pomeroy behandla stapelvarorna inom morgon-tv, såsom kändisskvaller, väder och mode. Inte heller vill han jobba med sin bisittare Colleen Peck, en före detta skönhetsdrottning och veteran inom morgon-tv som inte har några problem med att täcka morgon-?nyheter?.


Originaltitel Morning Glory
Regissör Roger Michell
Manus Aline Brosh McKenna
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton, Patrick Wilson, Jeff Goldblum, John Pankow, Matt Malloy, Patti D'Arbanville, J Elaine Marcos, Linda Powell, Adrian Martinez, Vanessa Aspillaga, Jerome Weinstein, Mike Hydeck, David Fonteno, Ty Burrell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1212
Filmnummer 84199

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2022-04-03
Småcharmigt med en buttrig Ford, men har överlag lite svårt för såna här tillrättalagda hollywoodkomedier plus att McAdams är rätt jobbig.
snurr
2018-05-06
Bra skådespelare gör detta till en stabil film. Jag gillade den! :-)
kanemura
2017-05-30
Började precis så dåligt som man kan tro men vann långsamt över mig (kanske pga mitt deppiga sinnestillstånd) och blev en svag, mysig trea.
HerrNenne
2017-02-07
Rätt standard men underhållande och solid film. Bra skådespelarinsatser med en McAdams som nästan täcker in hela registret på ett riktigt bra sätt, och Ford som riktar in sig på butter, men lika effektivt. Man kommer dock inte helt ifrån känslan att det blir Anchorman 2-storyn, fast utan satiren.
92axha10
2016-02-26
Väldigt enkel och smårolig. En film som är självmedveten och underhållande nog.
Ima_Tree
2015-11-23
Irriterande klyschiga och stereotypa figurer.
idaho1981
2015-11-22
Nej, snälla nån. Varenda klyscha är med. Tråkigt skådespeleri (dock höll sig Diane Keaton lite lugnare än vanligt, väldigt skönt). Men manus och idé är totalt ointressanta. Då är det bättre att se serien The newsroom, bättre manus, historier och skådespeleri.
dafreakish
2015-05-17
Detta charmpiller till film bjuder på en Ford med mer gnista än jag sett på länge, en utmärkt McAdams och en i övrigt kapabel cast. Högt tempo där smarta manusinslag blandas med förutsägbara och Hollywoodifierade, vilket skapar en film man ändå gärna spenderar en stund med. Glad överraskning och en stabil trea.
Tauriel
2015-04-01
Bitvis rolig och träffsäker, men större delen av filmen är långsam, träig och klyschig. Som att storyn bara räcker till halva längden av filmen ungefär, man bara sitter och väntar på att de ska lösa sina dumma problem och komma vidare.
Björkman
2015-02-06
Bra skådespel, kul att se en grinig Harrison Ford framför allt. Gillar temat med att våga pröva nya vägar samtidigt som man använder sig av saker som redan finns. Som jobbsökande måste jag också säga att filmen gör en lite motiverad att kämpa vidare. Fina budskap, mysig film.
Visa äldre kommentarer »