1.7
1.7
Mörkt vatten
Daniel är en ung och driven fastighetsmäklare med sikte på partnerskap i firman. Tillsammans med chefens fru Marie tar han sig friheten att tillbringa en hemlig och passionerad helg i ett lyxigt skärgårdshus som han fått i uppgift att sälja.
Originaltitel | Mörkt vatten |
Regissör | Rafael Edholm |
Manus | Rafael Edholm, Björn Olofsson, Daga Lamy Edholm |
Genre | Drama, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Sverrir Gudnason, Helena af Sandeberg, Andrzej Chyra, Mats Rudal, Mattis Tammisto |
Daniel (Sverrir Gudnason) är en fastighetsmäklare med höga karriärambitioner. Han har även en relation med chefens fru Marie, som spelas av Helena af Sandeberg. Med champagne och lyxig mat far de... Läs mer »
Gillar stämningen i filmen och Helena af Sandeberg har alltid varit en favorit.
Helt okej rulle.
Riktigt dravel! Så, nej tack du!!!
Hyfsad film. Handlingen är väl sådär men miljön höjer upp betyget mycket.
Det finns egentligen ingenting att hålla fram som positivt med filmen. Det är en minst originella, mest oinspirerat konventionella thriller jag sett på länge. Ett stort slöseri på talang att skådespelarna medverkade här, de kan bättre. Musiken är stundtals stämningsfull och funktionell, men det spelar liksom ingen roll när den ackompanjerar menlöshet.
Helt ok film som är bättre än dom flesta Amerikanska filmer i samma stil.
Nja. Ganska seg. Obehaglig man som är läskig men hela filmen känns långtråkigt. Lite spännande ändå.
Hela filmen känns ganska tafatt och manuset är inte tillräckligt trovärdigt. Andrzej Chyra spelar dock ganska bra och räddar filmen från 1an.
Otroligt usel film och dåliga roller
ingen av skådisarna borde tackat ja till detta mishmash av bilder
att äckliga mördarsniglar är med får mig att vilja spy
Medioker film som lyckas bli ganska utdragen trots att den bara håller på i ca 80 min. Plus dock till Rafael Edholm som här håller sig bakom kameran så man slipper se hans kassa skådespeleri framför. Sen gör också Helena af Sandberg en bra insats, och så är hon jäkligt snygg med.