2.1
2.1
Mordnatten
Nathalie hittas mördad i ett träsk morgonen efter det att hennes förlovning meddelats familjen vid en middag. Hennes fästman är favorit i huset och har tagit den mindre lyckade sonens plats i familjeföretaget, en stor och lönsam vinodling. Innan förlovningen tillkännages hittar Nathalie ett upprörande brev, som någon stuckit ner i hennes handväska.
Originaltitel | La Nuit du meurtre |
Alternativ titel | Le Secret de Nathalie |
Regissör | Serge Meynard |
Manus | Anne Landois, Serge Meynard |
Genre | Mini-serie, Thriller, 2000-tal |
Skådespelare | Michel Aumont, Jean-Pierre Lorit, Julien Boisselier, Anne Coesens, Michèle Moretti, Jacques Spiesser, Delphine Rollin, Quentin Baillot, Noémie Kocher, Barbara Abel |
Mmm...Det här var ju verkligen inte bra. Vet inte om man skall få ett straff eller pris för att man sett hela, antagligen båda.
Ingen särskilt lyckad deckare även om den utspelas i en trevlig miljö; fylld av schabloner.
Jag är tacksam att jag spelade in delarna så jag kunde sitta och se på filmen med möjlighet att snabbspola..
var det inte lite twin peaks-inspirerat med den gladlynte mordutredaren som trivdes på landsbygden, vackra kvinnor som såg i stort sett likadana ut och den tvivelaktiga klubben där allt får sin lösning...?