Morden i Midsomer - Marknad för mord
Barnaby och Troy rycker ut i den välmående byn Midsomer Market när byns börsmäklare Selwyn Proctors bil går upp i rök. På ytan verkar byn vara en typisk lantlig idyll, där höjden av underhållning är damernas bokklubb. Den leds av samhällets stöttespelare Marjorie Empson. När hon hittas död blir den enkla livsstilen mer komplicerad.
Originaltitel | Midsomer Murders - Market for Murder |
Regissör | Sarah Hellings |
Manus | Andrew Payne |
Genre | 2000-tal, Kriminalare, Drama, Mysterium |
Skådespelare | John Nettles, Daniel Casey, Jane Wymark, Barry Jackson, Jesse Birdsall, Serena Gordon, Caroline Harker, Dilys Laye, Barbara Leigh-Hunt, Christopher Ravenscroft |
Fattade DIRR vem det var..jag är värsta detektiven ;D
Såg om den med mamma och det blir ju aldrig dåligt men inte superspännande heller.
Så här i efterhand stör jag mig på att de förstörde en Alvis, kunde de inte eldat upp en vanligare bil? Annars var det väl medelspännande på sin höjd.
ok
alltså herregud! i vanliga fall brukar jag aldrig lista ut vem mördaren är, men denna gång visste man ju efter 10 minuter! dessutom innehåller episoden tidernas största klaffel, så sjuuuukt pinsamt!!!!!
Ok avsnitt, men inget direkt överraskande slut.
Precis såhär ska det se ut! Intressant och spännande hela tiden, och det var för en gångs skull min misstänkta som var den skyldige! : )
jätte bra serie