Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Mördarroboten


Ett par stationerade vid Saturnus får besök av en teknokrat från jorden och hans medhjälpare, en robot.


Originaltitel Saturn 3
Regissör Stanley Donen, John Barry
Manus Martin Amis, John Barry
Genre Thriller, Äventyr, Science Fiction, 80-tal
Skådespelare Farrah Fawcett, Kirk Douglas, Harvey Keitel
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 128
Filmnummer 13298

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2019-03-17
Det gjordes uppenbarligen ansträngningar till produktionen då scenografin i Saturn 3 är riktigt snygg och påkostad - åtm för en som älskar retro. Men med tanke på vad som snurrade runt i sci-fi-genren runt 1980 måste detta varit en total kalkon på alla plan. Storyn är helfånig och allt är gjort med ett allvar helt befriat från charm, humor eller ens spänning. Får ändå ett godkänt betyg så här nästan 40 år senare då man av helt fel anledningar kan skratta åt detta snygga elände.
Robkiller
2018-04-27
En månbas, lite rymdskepp och en mördarrobot. Har väl en hel del brister, men är ändå väldigt underhållande tack vare temat. Sedan känns den äldre än den faktiskt är, men hellre det än en massa fula CGI effekter som dagens lågbudgetfilmer misslyckas totalt med.
Harford
2017-08-20
En helt igenom misslyckad film. Den känns på många sätt som en film gjord 1970 snarare än 1980. Speciellt scenografin och designen är enormt dålig. Enda behållningen är Farah Fawcett naken eller lättklädd.
papabobadiof
2015-10-22
Herregud vilken kalkonrulle!! Med specialeffekter och usel överdramatisk musik på nivå med 50-60-tals sci-fi. För att inte tala om Farah Fawcett som är en ren uppenbarelse av 80-tals fulhet.

2015-01-16
Idén är intressant men det blir för taffligt och ingen av skådespelarna är direkt on top of their game. Sannerligen underhållande kalkonvarning när Keitel slänger ur sig raggningsfraser som "You have a great body, may I use it?" och jämställdhetstänket går back 300 år, haha, som föregående talare var inne på.
StureStenhög
2014-03-09
Det är alltid lite fascinerande med ambitiösa projekt som går helt åt helvete, det var kul att läsa om alla turer kring inspelningen, men också kul att helt enkelt se filmen. Jag kan ju ändå se att det fanns en del potential i det hör projektet från början. De rymdmiljöer som man byggt upp är väldigt snygga, och det finns intressanta idéer i botten, det känns lite som en korsning av 2001 och Alien, och nog borde det gå att göra en bra film på det temat allt. Tyvärr är alla idéer grovt underutvecklade, och som inte det vore nog så är allting dessutom otroligt taffligt genomfört. Det ska ju vara spännande och otäckt, men allt blir bara komiskt. En överdubbad psykotisk Harvey Kietel, en gubbsjuk Kirk Douglas, och en urflippad robot. Alla är de kåta på Farrah Fawcett, inte minst roboten. Kul också att få höra hur raggningsreplikerna låter i framtiden, "you have a great body, may I use it?", genustänket vann nog inte i den här tidslinjen. Som synes finns det en del att hämta här för den som gillar underhållande misslyckanden, en stark tvåa av den anledningen
Mysharry
2013-02-07
Jag är ledsen. Den här är jättedålig.

2012-10-14
Lite långsam, småtråkig och larvig, men med en del bra idéer. En gnutta spänning hade ju liksom suttit fint.
Halofreak92swe
2012-10-01
Var inte så värst bra, burkar gilla filmer i den här stilen men den var lite för tråkig. Evil Wall-E strikes! 2+/5.

2012-05-03
Långsam men välspelad science fiction-thriller.
Visa äldre kommentarer »