3.3

Mördare i vitt

En brevbärare dör på operationsbordet och en detektiv från Scotland Yard misstänker sjukhusets personal.

Originaltitel Green for Danger
Regissör Sidney Gilliat
Manus Claude Guerney, Sidney Gilliat
Genre Komedi, Mysterium, 40-tal
Skådespelare Alastair Sim, Sally Gray, Rosamund John, Trevor Howard, Leo Genn, Megs Jenkins, Ronald Ward, Judy Campbell, Wendy Thompson, Henry Edwards
Filmnummer 19566

Bomkia
2016-09-04
Härlig brittisk deckare. 4a.
TobiasRydén
2011-08-01
En helskön Alastair Sim och bitvis superb dialog i en spännande och rolig deckare.
goeran
2010-06-01
En charmig och välgjord deckare med många roande vändningar. Filmen är gjord med glimten i ögat och är fylld med den där typiska torra brittiska humorn; Alastair Sim är helt obetalbar som Inspector Cockrill. .
Lyndon
2009-11-07
En story som förmodligen mest appellerar till dem med smak för det snåriga och det något långsökta a la Agatha Christie. Men det är välgjort, kvickt och smart med en rad ypperliga skådespelare.
oan
2008-07-13
småfinurlig, men kanske lite väl klassiskt koncept.
NHL
2008-04-02
Lyckad liten mystery-deckare med bra story och skådespel.
Czechflash
2008-02-28
Skön humor och atmosfär, speciellt när detektiv Cochrill (Alastair Sim) dyker upp efter ungefär en halvtimme. Svag fyra.
CinemaniaC
2004-07-06
Väldigt skön och atmosfärrik mordhistoria, med en härligt bitsk Alastair Sim i fronten.