Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Monsters: Dark Continent


En soldat går in i stadens infekterade zon för att hitta sin kompis.


Originaltitel Monsters: Dark Continent
Alternativ titel Monsters 2
Regissör Tom Green (IV)
Manus Tom Green (IV), Jay Basu
Genre Drama, Thriller, Science Fiction, Krig, 2010-tal
Skådespelare Joe Dempsie, Sofia Boutella, Johnny Harris, Kyle Soller, Sam Keeley, Nicholas Pinnock, Parker Sawyers, Jesse Nagy, DeSean Whipple, Michaela Coel, Philip Arditti, Uriel Emil
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 76
Filmnummer 111754

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2018-06-02
Har inget av känslan jag gillade ifrån första kvar och jag är så jävla trött på osympatiska Amerikanska snubbiga soldater som krigar i Mellanöstern. Annars är det en del saker som är bra och snyggt gjorda, men vad hjälper det när filmen är tråkig och kass i övrigt.
AjaxSwan
2017-07-02
Rent stämningsmässigt ganska lik ettan, men annars har dom inte mycket gemensamt. Spretar väl mycket och man får inte grepp om den. Fint hantverk, men fängslar inte. Knappt godkänd. 3:a (5/10)
Xeno
2017-01-09
Alltså WTF? Hyffsat tekniskt kunnande. Bra rekvisita och liksom ok skådisar. Finns en hel del potential i denna rulle. Varför lyckas man kvadda ALLT? ... och HUR? :-O
Bumbi78
2017-01-02
Ja, monster fanns med även i uppföljaren och riktigt snyggt gjorda är de också. Så varför satt jag och tittade på en medioker krigsfilm i nästan 2 timmar? Inte så dålig som många vill få den att framstå, men vill man ha en renodlad uppföljare till Monsters kan man skippa den här.
Robkiller
2016-11-18
Ungefär lika meningslös som föregångaren. Mest en massa springande i öknen med skakig kamera och varken monstren eller handlingen är särskilt intressanta
vetegrodd
2015-10-18
Visste först inte vad jag skulle tycka när jag sätt halva filmen. Kändes som att två olika krigs-konflikter tagits med, men tyvärr tar dom ut varandra så att ingen av dem blir intressant, just på grund av att båda är som dag och natt. Sen kändes det hela tiden som att det fanns ett slags budskap, därav den tunga drama-stämningen, men jag kunde i allt mishmash inte komma på riktigt vad, mer än kanske: krig i mellanöstern är hemskt, och att den som gjort filmen är lite smårasistisk men vill låtsas om att den inte är det. På senare delen av filmen klarnar budskapet till ngt annat och visar sig ha ett bra ljup, och för mig går filmen från en eventuell 1a(eller 2a) till en 3a. Dock blir man ju lite frustrerad när man känner att det hade kunnat bli så häftigt om man utnyttjat sci-fi-stämningen mer, med de feta monstrena. Allt såg fräscht och bra ut. Bra skådespelare för rollerna tycker jag!
isecore
2015-08-15
Som redan sagts har den bara de ytligaste av kosmetiska saker att göra med "Monsters". Personligen tror jag att marknadsförarna är ansvariga för att den överhuvudtaget heter det den gör, för den är så fristående att det nästan är komiskt. Förutom det är det en hiskeligt ojämn film. Emellanåt drabbas den av nervskakande skådespeleri men överlag är det en dammig, skitig film om att livet i armén suger. Det varken suger mer eller mindre med aliens i bakgrunden iom att de nästan uteslutande är där som utsmyckning och inte på något sätt för handlingen varken framåt eller bakåt. Handlingen är lövtunn och finns där enbart som ursäkt för en stiliserad produktion. Icke desto mindre är den bitvis underhållande men efter ungefär halva filmen blir det bara en jättelång transportsträcka fram till ett oerhört svagt slut. Svag tvåa.
Djason
2015-08-05
Snygg och välspelad men filmen är fruktansvärt seg. Filmen är som jarhead fast kryddad med aliens. Har några snygga krigsscener men tyvärr har filmen mer långdragna scener. Slutet har också mer att önska.
myslas
2015-08-03
Utan tvekan den sämsta dyngan jag sett i år. Har inget med Gareth Richards utmärkta indierulle att göra. Bara en usel krigsfilm som lånat namnet för att kunna göra lite pengar. Undvik!
Noseman2005
2015-06-24
Välgjord, och precis som i första filmen uppskattar jag idén, men blir inte lika upphetsad över genomförandet. Kanske är det helt enkelt så att det inte funkar. 6/10
Visa äldre kommentarer »