2.6

Money for Nothing

Joey Coyle hittar en påse med 1,2 miljoner dollar. Det visar sig att pengarna ramlat ut ur en värdetransport. Det dröjer inte länge förrän han har både polisen och maffian efter sig.

Originaltitel Money for Nothing
Regissör Ramón Menéndez
Manus Ramón Menéndez, Tom Musca, Carol Sobieski
Genre Komedi, Kriminalare, 90-tal
Skådespelare Michael Madsen, John Cusack, Philip Seymour Hoffman, Benicio Del Toro, Michael Rapaport, Maury Chaykin, James Gandolfini, Fionnula Flanagan, Frankie Faison, Debi Mazar, Elizabeth Bracco, Lenny Venito, Sam Coppola, Currie Graham
Filmnummer 19019

Powha
2018-08-19
Annan "kul" trivia som inte nämns i slutet: "Coyle struggled with drug addiction for most of his adult life. He committed suicide by hanging in his basement on August 15, 1993, about one month before the film Money for Nothing was released."
Ojhda
2014-02-12
Når näästan till en svag fyra! Roligt med alla tungviktare till skådespelare! Blir aldrig tråkig och alla gör bra ifrån sig! Jag gillar den! Får en att fundera på vad man skulle göra i hans situation. Lite flamsig ibland men man känner ändå hans stress tycker jag! Får se om den stannar på en trea efter några dagar här, men såhär direkt efter så tyckte jag om den!
Bomkia
2013-12-08
Inte alls så pjåkig historia. Cusack passar bra i huvudrollen. 3a.
2013-01-04
Skön cast, men småjobbig rulle. Inkompetenta människor på film blir gärna ganska påfrestande, och den här killen är verkligen inget undantag, att John Cusack är direkt usel i rollen hjälper ju inte heller. Regissören lyckas dessutom aldrig riktigt förmedla den paranoia och den nedåtgående spiral som huvudpersonen går igenom. Roligast är det definitivt att få se Michael Madsen och Philip Seymour Hoffman i samma film, trots en klart mindre roll så får jag nog säga att PSH vinner kampen dem emellan, han spelar sitt pisshuve till karaktär på ett väldigt underhållande sätt. Men att få se namnkunniga skådespelare innan de hade blivit fullt så namnkunniga är nog också den enda rimliga anledningen till att se den här filmen
Jonas77
2012-03-23
Tidigh Cusack, spännande o verklighetsbaserad.
MaxMackan
2012-03-23
Helt okej. Kändes stundtals väldigt verklig i sin skildring av Philadelphia, något som helt klart höjer filmen.
Salvation_Mind
2011-08-01
Bra film, svagaste skådespelaren i huvudrollen tyvärr.
O´Reilly
2008-05-15
Benicio lyfter som vanligt upp filmen.
jujju
2007-04-24