Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Mitt liv som trailer


Julia utmanas att beskriva sitt liv som en trailer för att få jobb i videobutiken. Till hjälp tar hon barndomsvännen Micke. Och börjar inse att han nog är mer än en vän. En glädjeväckande film om kärlek och om kärlek till filmen.


Originaltitel Mitt liv som trailer
Alternativ titel My Life As a Trailer
Regissör Andreas Öhman
Manus Andreas Öhman
Genre Kortfilm, Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Mylaine Hedreul, Kristoffer Berglund
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 234
Filmnummer 70052

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Goham
2011-09-26
Lite å upp å ner, söt tjej
iBoy
2011-09-01
En trivsam film som inte riktigt har struktur. Vissa delar är fantastiska och andra är riktigt tråkiga. Precis som I Rymden Finns Inga Känslor har vi en smal barnslig-ung-vuxen-indie målgrupp som inte alltid går hem. Men jag gillar det.
Newt
2010-10-09
Svagt skådespeleri och överlag lite för mycket indie-pop kliché över alltihop. Vissa av trailer scenerna var väl rätt så bra och träffsäkra men det var väl det enda.
hullarn
2009-11-05
Filmtipset tror att jag tycker att det är en fyra. Måste vara det mest missvisande tipset någonsin. Det här var riktigt uselt. Svagt skådespeleri, otroligt många lösa trådar, svag struktur, hafsig musikläggning...
Ikeaboy
2009-11-04
Den har något som den inte utnyttjar till fullo. Kan inte sätta fingret på vad, men något är det. Den är kanske för lång, kanske för kort. Den börjar i alla fall bra men slutar hafsigt.
Bambatan
2009-06-03
Det var inte alls en film för mig... Det finns mycket som var svagt genom hela filmen, skådespeleri, manus, regi, klippning. Om det var något som var bra så var det kanske bitar av hantverket. Stundtals lite snyggt gjort. Nästa gång blir det förhoppningsvis bättre.
escaperel
2009-04-06
Och den här vann alltså något slags prestigefyllt kortfilmspris? Pffff...