Mitt liv som popstjärna

Lizzie McGuire och hennes vänner Gordo, Kate och Ethan som tillsammans packat sina väskor för att leva ”la dolce vita” på en skolresa till Italien. Väl på plats i Rom träffar Lizzie en av Italiens största och sötaste popstjärnor Paolo som ingår i en duo med vackra Isabella (som han även haft ett kärleksförhållande med). Vid deras första möte tror Paolo att Lizzie är Isabella innan han inser att hon inte bara är väldigt lik utan nästan en kopia av henne. Då Isabella lämnat popduon efter uppbrottet med Paolo erbjuder han Lizzie chansen att ta hennes plats. Lizzie som inte bara faller för idén börjar även falla för charmören Paolo.

Originaltitel The Lizzie McGuire Movie
Regissör Jim Fall
Manus John J Strauss, Ed Decter, Susan Estelle Jansen
Genre Komedi, Familjefilm, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Hilary Duff, Adam Lamberg, Robert Carradine, Hallie Todd, Jake Thomas, Ashlie Brillault, Alex Borstein, Clayton Snyder, Yani Gellman

Bokföringsprogrammet Mineko

2019-11-11
Vilket värdelös skräp! Ven kan ge den hör usla filmen mer än etta i betyg? Ja,vem?
2017-11-09
Tokrolig och helmysig film.
Faynie
2011-11-06
Tyckte faktiskt att den här var bra och lite småmysig! Rekommenderas :)
RadioSaga
2011-08-02
Mysig med charmiga och underhållande kommentarer till och från men nådde inte enda fram.
Pillynilly
2011-07-19
Åååh nostalgi! ^^ Växte upp med denna och liknande filmer (född 91). Inte världens smartaste eller roligaste film, men riktigt härlig i alla fall. Nostalgi för min del! :)
TheHorrorfan
2011-06-17
Svag 2a verkligen en av de sämre filmerna som Hillary Duff har vart med i.
Blink182
2010-08-30
Ska det här vara flickors förebild?
Sajo
2010-05-25
filmen va inte jätte bra men okej.. Hilary lyfter filmen
PajoB
2010-01-30
Inte bra alls, inte ens om man jämför med andra i samma genre.. Men blir en två trots allt, eftersom det är en sån där film man kan sitta och slötitta på en grå regnig söndag.
iriis
2009-12-20
nog för at hilary duff är söt men filmen...nä tack. stängde av efter mindre än tio minuter. ursch.