Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Mitt liv, mitt val


Tre kvinnor ställs inför samma svåra beslut - skall de föda sina oplanerade barn? Episodfilm.


Originaltitel If These Walls Could Talk
Regissör Nancy Savoca, Cher
Manus Pamela Wallace, Earl W Wallace, Nancy Savoca, Susan Nanus, I Marlene King
Genre Drama, 90-tal
Skådespelare Sissy Spacek, Cher, Demi Moore, Xander Berkeley, Craig T Nelson, Anne Heche, Harris Yulin, Shirley Knight, Jada Pinkett Smith, Catherine Keener, CCH Pounder, Joanna Gleason, Zack Eginton, Matthew Lillard, Lorraine Toussaint, Rita Wilson, Eileen Brennan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 166
Filmnummer 2836

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jonbo
2015-10-12
Alla filmer där någon ska försöka få tag i en pillerburk, som står längst bak i toalettskåpet, genom att frenetiskt dra ner alla andra, kan inte få mer än en tvåa.
Krille80
2014-11-29
En riktigt stark episodfilm om abort med tre kvinnor: Moore under 50-talet, Spacek under 70-talet och Heche under 90-talet. och deras sätt att hantera oplanerade graviditeter i olika sociala och politiska klimat. Den känns väldigt angelägen trots att den kommer med en hel del moraliska pekpinnar. Episoderna är olika starka men i sin helhet helt OK.
DaQueen
2012-12-15
Vilken hemsk film... Bara massa dåliga känslor, jobbig att titta på...
WaldoTrumbull
2012-12-13
Ganska typisk TV-film. Den tar upp ett brännande ämne utan att egentligen tillföra något. Hyfsade skådespelarinsatser, men ett alldeles för slätstruket manus där episodformatet snarare drar ner det hela istället för att bidra med något.
Grillo
2012-11-06
Den första delen var otroligt sorglig, den andra mer alldaglig men hade en poäng i att visa en inte så överdramatiserad poäng, och den tredje liknade mest den första men inkluderade hur absurd debatten har blivit på senare år. Slutet på den tredje delen var duktigt ironiskt... De enda moraliska pekpinnar jag kunde se i filmen var hur det gick för folk innan abort blev lagligt, vilket man också kunde se av den första delen, och de pekpinnarna kan jag verkligen leva med. Utöver filmens budskap, var dock tyvärr inte skådisarna helt klockrena vilket drar ner det. Det beror väl förmodligen på att det var en tv-produktion.

2011-06-21
Tycker att i princip alla delar faller rätt platt. Första delen är på svårförklarat sätt diffus, jag får liksom inget att gripa tag i. Mittendelen saknar ett tydligt slut. Det är svårt att hinna få en uppfattning om karaktärerna i en episodfilm, tyckte att sista delen lyckades bäst med att manövrera detta. Anne Heche var också den enda som jag tyckte utmärkte sig genom historierna.
emmycaution
2010-04-10
En bra episodfilm där den mittersta delen kanske är lite väl slät. Ämnet är intressant och filmen går på det från tre olika håll.
Zipper
2009-08-29
Den är okej, men episodfilmsformatet funkar sådär. Första delen är klart bäst.
Gordyal
2006-06-13
En mycket angelägen film trots moraliska pekpinnar. Del ett är närapå en femma, del två är en slät trea och del tre ligger någonstans mellan tre och fyra. På det hela taget är filmen absolut värd en fyra.

2005-04-09
A very good picture, and once again one can see what kind of idiots and hypocrites the americans are.
Visa äldre kommentarer »