Mitt i plåten!
1981
USA, Hongkong
95min
IMDb
Det olagliga Cannon Ball-loppet körs från New York till Kalifornien och lockar folk från hela landet och ur alla samhällsklasser. Deltagarnas fordon är väldigt varierande och dessutom maskerade så att polisen inte ska kunna identifiera bilarna och upptäcka vad som pågår.
Originaltitel |
Brock Yates |
Genre |
Komedi, Action, 80-tal |
Skådespelare |
Burt Reynolds, Jackie Chan, Roger Moore, Dean Martin, Farrah Fawcett, Dom DeLuise, Peter Fonda, Adrienne Barbeau, Michael Hui, Sammy Davis Jr, Jack Elam, Terry Bradshaw, Bert Convy, Jamie Farr, George Furth, Tara Buckman |
Betygsätt |
Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal |
2324 |
Filmnummer |
4616 |
För den som vill ta temperaturen på åttiotalets actionkomedier är det här ett utmärkt ställe att börja på. För även om det här kanske inte är en helt representativ produktion för vad som... Läs mer »
Hyllad av kritiker världen över, eller tvärtom.
Det går på något sjukt sätt att se varför denna film har överlevt och säljts i hyfsat många exemplar, det är precis sån humor som vissa pe... Läs mer »
Helt-Underbar bil-röjjar rulle! Denna tiden var förjävla frisläppt gällandes Anti-Pk/ För här dras det på...Med Sexism/Andra vackra ord#)#) + Att dom fått med så många stora stjärnor.. Dean-Martin gör den försupna präst-rollen underbar! Ser ut som ett rödljuse utanför krogen hihhiii#) Sen legenden själv Moore där han rattar sin Austin-Martin med ett glas skumpa i handen. EpiC!%) 3+
Jag tycker nog att Wacky Races på Cartoon Network när man var liten var bättre än det här. Av alla dessa kända skådisar så var det anmärkningsvärt svårt att hitta en enda förare som jag kunde hålla på. En svag 2a till en komedi som inte var speciellt rolig.
"För mycket rasism o sexism". Att ni bara orkar!
Larvig men lättsam och hyfsat underhållande. Helt utan djup.
En riktigt skön komedi från en tid då det var okej att ha med lite välmenad rasism och sexism utan att folk gnällde om det i kommentarsfältet. Men den tiden är förbi. Men jag måste medge att jag är lite besviken, jag trodde att det skulle vara mer fokus på fina bilar. Den snyggaste bilen i hela filmen, Dinon, är ju bara med i typ fem sekunder liksom. :/
Precis som alla andra liknande filmer är det mördande långtråkigt. Hade varit med på listan över tidernas sämsta filmer om det inte vore för Dom DeLuise och Jack Elam.
Roger Moores insats är fortfarande suverän och filmen i sig är fortfarande hyfsat rolig, även om den har åldrats rätt rejält.
Mitt stora problem med den är dock alla jäkla logiska luckor.
Oerhört svag trea kan den få.