Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Mission: Impossible - Fallout


Även de bästa avsikter kan komma att jaga dig. Ethan Hunt och hans IMF-team tillsammans med några allierade i en tävling mot tiden efter ett misslyckat uppdrag.


Originaltitel Mission: Impossible - Fallout
Alternativ titel Mission: Impossible VI, M:I VI, M:I 6, Mission: Impossible 6
Regissör Christopher McQuarrie
Manus Christopher McQuarrie
Genre Action, Thriller, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Sean Harris, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan, Wes Bentley, Frederick Schmidt, Alec Baldwin, Liang Yang, Kristoffer Joner, Alix Bénézech, Joey Ansah, Velibor Topic
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 932
Filmnummer 129439

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RichardEk
2023-08-01
Den sjätte i en lång serie med Tom Cruise, och ett lyft jämfört med den femte filmen. Däremot når den inte riktigt den frenesi som film tre hade, eller underhållningsvärde som film fyra hade. I övrigt är det mesta sig likt: omöjliga stunts som trotsar tyngdlagen, en evigt ung Tom Cruise, snygga miljöer och massor med action. Henry Cavills närvaro piggar upp även om hans rollkaraktär är lite överdriven.
HerrNenne
2023-07-25
Blir lite väl invecklad vilket inte är till dess fördel. Jaktscenerna tråkade ut mig. Helt okej men inte den bästa i serien.
Christofer
2022-05-27
2022-03-24: En blandning av sött och salt, dvs en blandning av spänning och trams, mest trams då. Over-the-top med actionscenerna.
hsimpson
2022-02-03
Några scener är ju faktiskt snygga, men det blir ganska skrattretande lite för ofta. Och att bara stapla actionscener på varandra imponerar inte på mig.
Rai
2021-07-06
Dessa filmer är bara för gräsligt dåliga...
sodomiten
2021-05-22
Håller med Murvel48, storyn är för snårig. Gav upp och stängde av när det gick upp för mig att jag inte längre fattade vad det handlade om. Fast det som händer i början är ganska bra och underhållande actionscener innan det flummar ur.
Tatty
2020-10-04
Faktisk spännande än vad jag förväntade mig! Cruise var väldigt bra!
Murvel48
2020-09-19
En alltför snårig story, uttjatade jaktscener, en förutsägbar sekundstrid och en massa tonårsaction. Nej, det här var rätt tråkigt och ettan är nära.
Krilledood
2020-06-06
Filmen känns som en enda lång actionscen, men en riktigt välkoreograferad och påkostad sådan. Den är lite för mörk och allvarlig för den här filmserien och tar sig själv på för stort allvar väldigt ofta, även om humor och roliga vändningar förekommer titt som tätt. Även om jag har svårt att slita mig från filmen tror jag att den hade tjänat på att klippas ned en aning, då filmen i sig samt vissa actionsekvenser är lite onödigt långa emellanåt. För mig har varannan film varit riktigt bra och de däremellan betydligt sämre. Del 1, 3 och 5 är de klart bästa och denna hamnar helt klart i den sämre halvan av filmserien för mig.
amam
2020-01-19
Ganska typisk för en modern Mission Impossible film. Cruise gör en massa snygga stunts, det är kul underhållning för stunden och man ser alla twistar i storyn en mil i förväg. Svag trea.
Visa äldre kommentarer »