Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Mirrors 2


En ung kvinna mördas brutalt framför en spegel som är en portal till de levande dödas värld. Hennes ande förvandlas till en vildsint mördare, och en efter en jagar hon de män och kvinnor som bär skulden till hennes fasansfulla död. Hon utkräver en blodig hämnd genom att lemlästa de skyldiga och slita ut deras innanmäte. De kan inte fly... De kan inte gömma sig... De kan inte titta i spegeln!


Originaltitel Mirrors 2
Regissör Víctor García
Manus Matt Venne
Genre Mysterium, Skräck, Thriller, 2010-tal
Skådespelare William Katt, Nick Stahl, Emmanuelle Vaugier, Christy Carlson Romano, Evan Jones (I), Lawrence Turner, Jenny Shakeshaft, Wayne Pére, Stephanie Honore, Lance E Nichols, Jon Michael Davis, Ann McKenzie
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 355
Filmnummer 83961

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-10-29
Tycker den är minst lika bra som ettan.
Tatty
2016-08-01
Vad intressant. Trodde jag skulle tycka att den skulle vara dålig men faktisk förvånansvärt bra än vad jag trodde. Faktisk spännande.
Bumbi78
2016-04-07
Vill minnas att jag gillade ettan även om jag knappast har den i färskt minne. Tvåan känns åtm storymässigt betydligt tröttare och håller sig flytande pga några finfina blodigheter. Kunde kanske fått en trea, men den kändes väldigt standard just förutom några gorescener.
Zipper
2015-02-11
Herregud, vilken skit.
silvertrain
2014-06-30
Nästan lika bra som ettan. Har dock inget direkt gemensamt med ettan förutom att det handlar om speglar. Kan va lite överdrivet äcklig ibland kanske. Men det är inget som förstör. För filmen är annars riktigt bra och spännande. Även läskig. Speglar kan va otäcka dom! Stark fyra!
69myran69
2013-07-12
Ökar till en trea ENBART för duschscenen, tycker det var snyggt gjort på slutet där. Dom andra grejerna var rätt usla speciellt i jämförelse med ettan. Gillade dock handlingen.
Luciphere
2012-04-09
Inte så dum uppföljare, men inte lika bra som ettan som hade mer handling/bättre manus. I tvåan är det betydligt mer fokus på gore.
FourTwenty
2011-12-18
Måttligt underhållande dussinskräckis med halvdana effekter. Inte helt värdelös utan snarare en film man kan se en Söndagseftermiddag.
zeitmeister
2011-11-11
den får en etta för duschscenen
santiago
2011-10-16
Jag hade definitivt förväntat mig mer av en uppföljare än den här skiten. Första filmen tyckte jag var grym, det här var bara .. ja, skit. Nick Stahl är riktigt tråkig, handlingen är meningslös och förutsägbar.
Visa äldre kommentarer »