Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Mirror Wars: Reflection One


Ryska militären har utvecklat ett helt nytt jaktflygplan som ingen radar kan upptäcka. Vapenhandlaren Murdock vill gärna ha tag i detta nya vapen och piloterna till planet blir en efter en mördade. Någon i den ryska militären samarbetar med Murdock. Det blir upp till piloten Alexei tillsammans med amerikanska CIA att stoppa dem innan det är försent.


Originaltitel Zerkalnie voyni: Otrazhenie pervoye
Regissör Vasilij Chiginskij
Manus Alex Kustanovich
Genre 2000-tal, Action, Kriminalare
Skådespelare Malcolm McDowell, Rutger Hauer, Armand Assante, Valerij Nikolajev, Alexander Kuznetsov, Alexander Jefimov, Ksenija Alferova, Michail Gorevoj, Ivars Kalnins, Olga Jakovtseva, Anatolij Zjuravljov
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4
Filmnummer 55080

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


karlmats
2011-11-17
Jag tror att det här mycket väl kan ha varit en av de mest inkompetenta filmer jag nånsin sett. Kul att det verkar ha varit ryssarnas seriösa försök att göra en Hollywood blockbuster, men resultatet är så jävla uselt att man baxnar. De ryssar som kan knacka fram engelska får prata engelska, de andra dubbas av dolmar med lika dåliga språkkunskaper. Resultatet blir, om man ska vara snäll, skrattretande. McDowell är alltid lite kul att se och tre minuter med Rutger kan aldrig vara helt bortkastade. Dessutom var de båda ryska damerna ganska fulsnygga, där stannar det enda som var någorlunda ok. Absolut värst är nog manuset, ryssarnas enda kunskap om USA verkar hämtat från b-filmer från 80-talet. Den klichéartade dialogen är så dålig att jag saknar ord. För den som har en övernaturlig fetisch på ryssengelska eller gillar bilder på flygplan kanske kalkonvärdet kan vara värt en 2a, men fy fan alltså.
jonbo
2007-09-06
Kanske är värd mer för att de försöker men så mycket i storyn och skådespelet suger att jag inte vill ha överseende.