Minus Man

Vann tar jobb som brevbärare i en sömning kalifornisk stad. Människorna dras till hans varma charm, inte minst söta Ferrin. Ingen anar att Vann kan ha något att göra med de mystiska försvinnanden och bestialiska mord som drabbat den lilla staden.

Originaltitel The Minus Man
Regissör Hampton Fancher
Manus Hampton Fancher
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 90-tal
Skådespelare Brian Cox, Owen Wilson, Janeane Garofalo, Dwight Yoakam, Sheryl Crow, Dennis Haysbert, Alex Warren, Mercedes Ruehl, Chloe Black, Eric Mabius, Larry Miller, Meg Foster, Brent Briscoe, David Warshofsky, John Vargas, Matt Gerald, Mark Derwin

KyLLo
2015-10-10
Långsam, osympatisk och ensidig. Ingen höjdare.
jingoo
2014-06-22
Bra stämning, men bara sisådär handling.
JimCarrey
2013-02-16
underbar roll av Owen Wilson
cinneman
2010-11-11
Helt ok. Dock ett svagt slut .
ellaine
2010-04-17
Intresset och mystiken höll i sig trots det lite för sävliga tempot. Mycket beroende på alla märkliga karaktärer i hans omgivning, och då även det skumma polisparet som existerar i hans sinne. Janeane Garofalo var riktigt bra, Owen Wilson också för ovanlighetens skull.
Blink182
2009-11-27
Helt ok film
Kareina
2008-01-01
Helt onödig film.
HippiePatrik
2007-06-07
helt okej, bra skådespel, ganska lungt tempo men spännande nästan hela tiden. Långt ifrån Owens sämsta!
Olof_Gronlund
2006-08-31
Fick inget riktigt grepp om filmen. Men scenerna var lite mystiska, inte så mkt musik utan tyst dialog bara. Udda roll på Owen som han klarade av, men inte med jättebravur. Svag trea tycker jag passar här, filmen har inte så stor bredd.
eqman
2006-06-26
Klart sevärd och udda film! Owen Wilson visar här hög klass!