Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Mindhunters


Studerande vid FBI:s program för psykologisk profilering placeras på en ö för det slutgiltiga provet i sin utbildning.


Originaltitel Mindhunters
Regissör Renny Harlin
Manus Wayne Kramer, Kevin Brodbin
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Kathryn Morris, Jonny Lee Miller, LL Cool J, Clifton Collins Jr, Patricia Velasquez, Eion Bailey, Will Kemp, Christian Slater, Val Kilmer
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2739
Filmnummer 16011

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av Rollywood
Sju FBI-agenter befinner sig just nu under sin utbildning för att bli ”profilerare”, en sorts specialagenter tränade att läsa av andra människor utan och innan. När deras överordnade Jake Harr...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Silverbullit
FBI skeppar ut elever till en öde ö för att träna dem att göra psykologiska profileringar av brottslingar. Styrkan går under kodnamnet ”Mindhunters” och koncentrerar sig främst på att spåra...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Loomis
Tänk lite ”Battle Royal”, lite ”D-Tox” och mycket Renny Harlin och ”Mindhunters” är ganska så väl presenterad. Till rollistan har han fått med Christian Slater och Val Kilmer som dom stora ...   Läs mer »

Kommentarer


Bumbi78
2019-02-17
En av Harlins senare filmer som faktiskt är riktigt bra. Spännande actionthriller som klarade en omtitt galant.
Stygga-Vargen
2017-12-05
Överraskande bra rulle faktiskt.
BrutusBeefcake
2016-04-24
Det här var inte jättebra direkt, för lite Val Kilmer! (4+/15)
queerantino
2015-06-30
Dåligt skådespel, kass dialog, otroligt ointelligenta karaktärer, ospännande på alla sätt. Det enda bra med denna film är att den bara är 1 h 40 min lång.
Krille80
2015-02-07
På pappret får man en helt ok rollista med en historia som skapar en förväntan om underhållning och spänning. Inledningsvis får jag just detta men alltmer så kan filmen inte dölja sina brister i dialog, logik och regi. Renny Harlin har gett mig stunder av underhållning tidigare men detta var inte en av dessa stunder.
Grillo
2015-02-06
Lite spännande då och då men illusionen bröts ständigt av hur jävla korkat de här högutbildade FBI-profilerarna betedde sig. Trovärdighet noll. Svag tvåa tack vare den underhållning som ändå fanns där.
Commandante
2013-07-14
Varför tar den aldrig slut någon gång? Huvudpersonerna beter sig som idioter och Harlin tar varje tillfälle att förstöra spänningen med montage ackompanjerad av töntig hockeyrock.
karlmats
2013-04-29
Det här var lagom underhållande men när man summerar ihop det så här i efterhand är det också ganska uselt. Helt klart fungerar den nog bäst om man helt stänger av hjärnan så fort tankar om trovärdighet och logik börjar leta sig fram i skallen. Jag gillar generellt dessa Cluedo-miljöer där ett begränsat antal människor inte kan ta sig ifrån en mordisk plats och ingen vet vem mördaren är, men nog måste manuset vara lite bättre sammansatt än så här. Känslan är att man skrivit in lite saker för att det ska vara coolt, jag tycker inte det är en acceptabel utväg. Men LL Cool J lever ju iaf upp till namnet. En stabil 2a.
ziferN
2012-01-26
Spännande, intressant och underhållande film med ett raskt tempo och ett par riktigt härliga, snygga och intressanta dödsscener. Storyn är i grund intressant, filmen tar oväntade vändningar hela tiden men slutet var inte alls särskilt bra, utan de kändes mest som att dom ville avsluta filmen genast men vill ändå förlänga den lite till.. Helt ok tidsfördriv!
TheHorrorfan
2011-06-23
Väldigt bra.
Visa äldre kommentarer »