Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Mina jag & Irene


Charlie är en menlöst snäll polis med en extrem personlighetsklyvning som tar sig uttryck i hans betydligt tuffare jag, den totalt hämningslöse Hank. Irene är en kvinna på flykt. Både Charlie och Hank blir förälskade i Irene, men frågan är vem av dem som hon kommer att välja.


Originaltitel Me, Myself & Irene
Regissör Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Manus Bobby Farrelly, Mike Cerrone, Peter Farrelly
Genre Komedi, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Jim Carrey, Renée Zellweger, Anthony Anderson, Mongo Brownlee, Jerod Mixon, Chris Cooper, Michael Bowman, Richard Jenkins, Robert Forster, Mike Cerrone, Rob Moran, Daniel Greene, Tony Cox, Zen Gesner, Steve Sweeney, Traylor Howard
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 19927
Filmnummer 284

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


karlmats
2022-07-30
Jag säger lite samma sak här som med omtitten av Den Där Mary som nyligen ägde rum. De här gamla 3orna från ungdomens glada dagar är inte helt stabila alltså. Farrelly-bröderna må ha varit lyckade en gång i tiden men satan vad deras humor har åldrats dåligt. Jim Carrey är ju iaf lite bättre än vad Ben Stiller var och man kanske undviker de värsta fallgroparna så jag ska skona den från bottenträsket men det är svårt att hålla fokus uppe hela filmen igenom. Charlie är alldeles för mjäkig och Hank slår över för mycket åt andra hållet. Hans tre vuxna svarta söner är ett skämt man försöker mjölka på tok för många gånger också. Jag har för mig att det fanns några skratt i den här iaf, men genomsnittsnivån är tokusel. En ganska svag 2a.
deswhip
2018-12-23
Usel!
Rai
2018-02-15
Lika usel som de flesta filmerna med Jim Carrey...
Misslovemovie
2018-02-11
En udda film som är väldigt rolig.
yrkeschaufföre
2018-02-11
Jaha, jag hade sett den här!? Det var visserligen längesen, pre-FT men jag borde kommit ihåg Jim. Tyvärr är den lite obehaglig men trean får stå kvar.
celec
2017-04-15
Gillade filmen för tio år sen, men vid en omtitt blev jag besviken antingen har jag åldrats eller filmen. Kanske en kombination av de två.
Stygga-Vargen
2016-07-31
En av Jim Carreys bättre komedier, även om den inte går att jämföra med "Dum & dummare" eller "The Mask". Filmen är i alla fall underhållande och väldigt rolig på sina ställen.
wasteoftime
2016-04-25
När den här kom ut tyckte jag att den var hur rolig som helst. Den är fortfarande underhållande, och rolig på sina ställen. Men det är också allt. Den vill liksom inte fullt ut binda sig till Jim Carreys galna utfall och inte heller till att vara lite allvarligare. Men klart godkänd. 0,0 på SH-skalan.

2015-07-30
Jim Carrey er konge.
amotherscrime
2015-01-20
Tyckte den var bra när jag var yngre men inte nu...
Visa äldre kommentarer »