Min vän Charlotte
Wilbur heter en livlig och intelligent griskulting, vars bästa vänner är en liten flicka, Fern, och Charlotte, som är en spindel. När rykten uppstår att Wilburs dagar är räknade, spinner Charlotte hemliga meddelanden i sitt nät för att övertyga bonden, som är Wilburs ägare, att han ska rädda hennes vän.

Originaltitel | Charlotte's Web |
Regissör | Gary Winick |
Manus | Susannah Grant, Karey Kirkpatrick |
Genre | Drama, Komedi, Familjefilm, Fantasy, 2000-tal |
Skådespelare | Dakota Fanning, Kevin Anderson, Essie Davis, Siobhan Fallon, Gary Basaraba, Nate Mooney, Nicholas Bell, Beau Bridges, Julia Roberts (röst), Oprah Winfrey (röst), Steve Buscemi (röst), Kathy Bates (röst), John Cleese (röst), Thomas Haden Church (röst), Robert Redford (röst), Cedric the Entertainer (röst), Jennifer Garner (röst), Reba McEntire (röst), André Benjamin (röst), Dominic Scott Kay (röst), Sam Shepard (röst), Abraham Benrubi (röst) |
Fin film med fantastiska röstskådespelare men jag tyckte inte man utnyttjade dem fullt ut. Svag trea.
Söt film, men naturligt inte lika bra som den tecknade filmen.
Pratande djur är inte min grej. Känns lite dumt att sätta en etta då jag ändå tycker att den har ett par fina poänger. Men nej, det går inte att ge den högre.
Det här är riktigt bra! Gullig, underhållande och gripande familjefilm!
Längesedan jag såg den, men tyckte i alla fall då att den var väldigt mysig och söt. Stark 3a.
Fyraåringen gillade den. Själv är jag inte så glad i antropomorfa djurfilmer.
Tycker detta var en mysig film som tilltalar hela familjen!!
härlig film, men kanske mer för sex-sjuåringar.
Inte lika bra som originalet, men mer humor i den här och rösterna var bra
SKa genast säga att jag inte sett originalet eller läst boken. Men den här filmen var mycket charmig och gick rakt in i mitt barndomshjärta. Har alltid tyckt om Dakota Fanning, så det blir en stark fyra!