Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Min stora kärlek


Hal, en man som följer sin döende fars råd och endast går ut med kvinnor som är mer eller mindre fysiskt perfekta. Hal ser kvinnor endast som sexobjekt tills dess att han blir hypnotiserad till att se det vackra även i den minst fysiskt attraktiva kvinna.


Originaltitel Shallow Hal
Regissör Peter Farrelly, Bobby Farrelly
Manus Sean Moynihan, Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Jack Black, Gwyneth Paltrow, Jason Alexander, Joe Viterelli, Anthony Robbins, Susan Ward, Rene Kirby, Kyle Gass, Laura Kightlinger, Zen Gesner, Ron Darling, Joshua Shintani, Bruce McGill, Sasha Neulinger, Brooke Burns, Sascha Knopf, Brianna Gardner
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11421
Filmnummer 3767

Recensioner

Skapad 2019-10-30 av paycheck
Hal, en ung man, följer sin döende fars råd om att dejta kvinnor som är perfekta fysiskt. En dag hypnotiseras han att se det vackra även i den minst attraktiva kvinnan. Han har bara sett kvinnor ...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-02-14
Man kan inte missa budskapet i filmen, speciellt inte i vår utseendefixerade löjliga värld och det är ju bra, men annars är filmen ganska löjlig och tramsig så nej tack!!
Astrojacob
2018-01-17
Skruvad upplevelse på gränsen till lyteskomik? Inte lätt i dessa dietdagar men charmen vinner en knapp Trea på slutet i alla fall.

2017-09-18
Denne er riktig gjennomtenkt og jeg er jo en stor fan av Jack Black så femmeren er solid. Man kunne dog ha droppet applausen på slutten, men det hører vel Hollywood til.
Stygga-Vargen
2016-11-17
Klockren komedi!
Suckram99
2015-03-29
Grymt bra
BarryHero
2015-03-14
Maste sanka till 2 tyvarr. For manga lagvattenmarken trots att den ar stundtals bra.
Fläskkäft
2014-12-07
Efter en omtitt många år senare får jag lov att göra en omvärdering. Hade betydligt större utbyte av den nu än när den kom. Humorn känns väl igen från brödernas tidigare filmer och visst den är inte lika bra som nittiotalsrullarna men en stabil trea landar den på helt klart. Återigen får vi möta udda, sköna typer och humorn är oftast träffsäker, speciellt hur de flesta killar tänker och fungerar när det gäller tjejer. Paltrow är riktigt het i denna och jag tycker att Jack Black gör jobbet. Budskapet är givetvis övertydligt men om utseendefixeringen var stor när denna filmen kom 2001 så har fixeringen eskalerat bra mycket mer sen dess.
Krille80
2014-11-03
Filmen är tyvärr lite ojämn och håller inte alls samma skrattempo som exempelvis Dum dummare och Kingpin. De bästa skratten bjuder Jack Black på, han passar verkligen för rollen och Paltrow spelar blyg på ett klart charmigt vis men som sagt ibland lite väl långt mellan skratten. Men det är ändå en sevärd film.
shady_slim
2014-01-05
Kass och töntig
foppa99
2013-08-12
jooooo den e braaaaaa
Visa äldre kommentarer »