Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Min frus förste älskare


Vivi och Magnus - ett strävsamt par sedan 25 år tillbaka får sitt förhållande satt på prov när Vivi blir snuvad på sin årliga resa till Verona och istället hamnar på en italiensk restaurang med sin ungdomskärlek, konstnären Robert. Magnus, som återupplivar sitt gamla proggband efter att hiphoparen Q-Tee gjort succé av en av deras gamla låtar, har också ett förflutet som nu gör sig påmint.


Originaltitel Min frus förste älskare
Alternativ titel My Wife's First Lover
Regissör Hans Åke Gabrielsson
Manus Hans Åke Gabrielsson, Marianne Willtorp
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Marika Lagercrantz, Mikael Samuelsson, Philip Zandén, Sissela Kyle, Carl Kjellgren, Cecilia Frode, Pontus Gustafsson, Mats Bergman, Sverrir Gudnason, Hanna Alström, Melinda Wrede, Wera Westholm, Emelie Rosenqvist, Cecilia Walton, Suzanne Ernrup, Anne-Li Norberg, Nassim Al Fakir, Tim Drougge
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 483
Filmnummer 39811

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2017-10-01
Hopplöst sämst.... till och med för att vara svenskt...
calback
2012-12-30
Jag såg den här filmen på bio 2006 och fick plötligt lust att se om den. Som Gigi skriver här nedan är det mycket bra jobbat av hela ensamblen, och faktum är att storyn och miljöerna känns trovärdiga på ett märkligt sätt som är ytterst ovanligt för svenska filmer i mina ögon. Marika Lagerkranz och särskilt Sissela Kyle gör mycket bra ifrån sig. När man ser Sissela kan man inte låta bli att "harmas" litet över att hon inte fått göra mera film. En ovanligt kul och bra svensk film helt enkelt.
Xenox
2012-07-16
Överraskande bra dramakomedi.
Gigi1943
2012-04-01
Vill nog säga att det är bra jobbat av hela ensemblen, riktigt rolig tidvis så jag såg den med stor behållning och jag blir så himla glad när spelplatsen är Stockholm. Absolut en stark trea från mig.
WideOpenSpace
2010-12-30
Jag råkade vinna den här filmen på ett lotteri. Osäkert om jag borde ha betraktat vinsten som en positiv utveckling av mitt liv.
larox
2010-04-30
Fantastiska skådespelare som gör ett strålande jobb. Storyn kan känns däremot inte särskilt obekant men härligt skådespel och det är inte fy skam, halva eliten fanns på plats. Dessutom mysig proggmusik och sköna vibbar... härligt för en fyrtiotalist, härligt...!
PebblesBeach
2009-05-21
Tragiskt hur patetiska vuxna människor kan vara. Mest deprimerande att se på..
Ihsahn
2008-09-01
Ibland är det bara pinsamt dåligt, men ibland är den också ganska träffsäker och stundtals riktigt rolig. Sissela Kyle bör hålla sig borta från långfilmer, men Mikael Samuelsson överraskade.
jockeberg
2008-08-07
kanonkul
Önskat
2008-07-26
Jag blev spyfärdig.
Visa äldre kommentarer »