Min farbror jultomten
En tioårig pojke, Jackson skickas till sin moster, som är sångerska på ett nedgånget hotell i Florida. På hotellet blir Jackson bekant med Sam. När vänskapen mellan Jackson och den äldre mannen djupnar blir Jackson allmer övertygad om att Sam inte är vilken gammal farbror som helst - utan självaste jultomten.

Originaltitel | Off Season |
Regissör | Bruce Davison |
Manus | Glenn Gers |
Genre | Drama, Komedi, Familjefilm, 2000-tal |
Skådespelare | Sherilyn Fenn, Bruce Davison, Adam Arkin, Hume Cronyn, Tom McBeath, Stephen E Miller, Rory Culkin, Karin Konoval, Lisa Pelikan, Philip Granger, Judy Norton, Michaela Slinger, Sage Testini |
Såg denna film för många år sedan och precis som alltid har jag svårt för julfilmer...
Den här filmen tog mig överraskande bra. Var inställd på en lätt medioker julrulle men satt faktiskt och torkade någon enstaka tår. Är väl kanske ingen jättehit men den innehåller många skådisar som spelat roller jag varit fäst vid, "Audrey" i Twin Peaks, "Maybourne" i Stargate SG1 och "Dr Aaron Shutt" i Chicago Hope. Culkin-bröderna har jag väl aldrig direkt älskat men Ensam Hemma med Macaulay (och Kieran) var väl rätt ok när man var yngre och Kieran tillsammans med Van Damme i Nowhere to Run är faktiskt rätt bra. Godkänd rulle kort och gott, fungerar för stunden kring juletider.
ganska tråkig
den är väl okej om man inte har några förväntningar. lite fjantig o typiskt amerikanskt gulligull, men den går att se...
haha jag tror att jag har sett denna för ngra år sedan, tkte om den då, men som sagt det var länge sen ^^
2,5 halvdan, romansen mellan fenn o killen e okej. egentligen bara sevärd för fenn, som tyvärr inte e så vacker som hon va 1993. ibland löjligt snuttig o till slut rätt skum. culkin sjukt störig.
VARFÖR??
Jag förstår inte varför
jag tyckte den var jätte bra! . Förstår inte att ni andra tycker den är usel ? ^
förtjänar inte ens en etta egentligen, men den får en ändå