2.4
2.4
Mickey Blue Eyes
Michael är en prydlig engelsman i New York som för första gången ska träffa sin flickväns föräldrar. Det blir ett besök hos en av Little Italys största maffiafamiljer. I ett försök att ställa sig in blir han mer och mer indragen.

Originaltitel | Mickey Blue Eyes |
Regissör | Kelly Makin |
Manus | Adam Scheinman, Robert Kuhn |
Genre | Komedi, Romantik, 90-tal |
Skådespelare | Hugh Grant, Jeanne Tripplehorn, James Caan, Burt Young, James Fox, Joe Viterelli, Maddie Corman, Tony Darrow, Paul Lazar, Vincent Pastore, Frank Pellegrino, John Ventimiglia, Mark Margolis, Gerry Becker, Scott Thompson, Margaret Devine, Beatrice Winde |
Komedi av den gamla skolan innan allt var tvunget att spåra ur eller handla om sex. Rätt kul ibland, särskilt scenen på lunchrestaurangen. Bättre än vad jag trodde.
En underskattad film som bjuder på Hugh Grant i högform! Detta är riktigt underhållande och Hugh Grant spelar sin vanliga roll som jag lärt mig att tycka om väldigt mycket. Det är också vansinnigt roligt när han ska lära sig den italienska accenten inför mötet på caféet. James Caan ska också ha beröm för han visar hur duktig och rolig han är. 3+
Herregud
Mycket rolig Hugh Grant i en film som har oförglömliga repliker!
Fruktansvärd...helt och hållet fruktansvärd.
Fantastiskt förutsägbar men jag gillar Hugh Grant så det var inte helt bortkastad tid.
Rolig maffiakomedi.
Nja...
Orkade inte ens se färdigt.
Den börjar lite rolig sådär, men utvecklas till en enormt pinsam historia och jag tycker sådana filmer är extremt jobbiga...