Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Meteor: Path to Destruction


En stor himlakropp har lossnat från sin bana och är på väg rakt emot jorden. Forskare har mindre än 48 timmar på sig att komma fram med en lösning medan mindre meteoriter redan nått jorden och skapar kaos.


Originaltitel Meteor: Path to Destruction
Regissör Ernie Barbarash
Manus Alex Greenfield
Genre Mini-serie, Science Fiction, Action, Drama, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Bill Campbell, Marla Sokoloff, Michael Rooker, Stacy Keach, Jason Alexander, Ernie Hudson, Mimi Michaels, Erin Cottrell, Kenneth Mitchell, Jimmy 'Jax' Pinchak, Stephen Bridgewater, Anne Bedian, Camille Chen, Christopher Lloyd, Carmen Argenziano
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 105
Filmnummer 71997

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2015-05-30
Katastroffilm med en meteor. Lågbudget, men fungerar ändå rätt så ok även om ytterst lite tid spenderas på att lösa själva problemet och det mest blir ett småskaligt persondrama ur olika synvinklar.
gubbenviktor
2014-01-03
O så B! Typiskt katastroffilmer att ha alldeles för många historier om olika personer. Ingen av dem var särskilt intressant. Flera av dem var rent av så tråkiga att jag var tvungen att snabbspola så fort de dök upp. Och hur kunde professorns assistent hamna i knipa var hon än satte sin fot? Var det menat som ett skämt?
JanneN
2013-05-19
Tack för miniserien "Meteor". Helt okej underhållning - och vem vet - det kanske händer något sådant en dag, i nuet eller framtiden. En bra bild på hur vi människor beter oss i krissituationer. Naturligtvis är världen inte befriad från kriminella bara för att vår jord riskerar att gå under utan det blir i stället fler som utnyttjar situationen. De tre timmar som den varade var inte för lång. Meningen var att jag skulle se den i två omgångar - men jag såg hela filmen i ett stycke. Skådisarna får bra betyg av mig. Stacy Keach var lugn och sansad. Han gjorde en bra bild av Sheriff Crowe.
TylerDurden91
2010-07-05
Den här filmen var så otroligt dålig att jag blev uppriktigt förbannad efter att ha sett den. Man skulle med lätthet kunna komprimera den här fruktansvärt dåliga historien till halva tiden eller gjort världen en tjänst och bara struntar i att göra den. Manusförfattaren har inte bara gjort ett klumpigt försök att skapa flera parallella historier, den ena mer ointressant än den andra, utan även lyckats med att skriva dialog så dålig att man helst av allt vill att meteoren slår ner och dödar allt och alla. Skådespelarna är ruttna och med ett ännu mer ruttet manus blir det en riktig soppa av hela filmen. Världen hade varit en bättre plats utan Meteor.
MackR
2010-06-20
Filmen får en stark 3:a av mig, den ganska bra.
rovbin84
2010-05-08
Världens viktigaste person får själv lifta och ta sig rymdstationen, hon behöver ingen hjälp att ta sig dit.... eller hur?
Kalaskai
2010-04-27
Svag tvåa. Sjukt otroligt makalöst galet osannolikt mycket oflyt bruden som skulle kontakta robotförsvaret hade... Så löjligt.
adde1974
2010-04-27
Detta var nog en av de sämre katasgrofrullarna jag sett. Ett par ljusglimtar men det räcker inte till en tvåa i betyg.
Salvation_Mind
2010-04-21
Hyfsad spänning, men lite för lång transportsträcka. De har valt att centrera fokusen på vissa människoöden under 240 minuter som känns lite för oengagerande. Samt samtycker med en hel del andra poäng från tidigare kommentarer.
Astrojacob
2010-04-16
Suuuuuuuuuuuuuuger. O jag gillar katastroffilmer. Deep Impact e klassad som usel men är rena Oscarsfilmen jämfört med denna. Bilder av grus o sten rasar mot jorden - typ var 5:e minut. High-tech med satellitfoton skall påminna om "24", Åtminstone 4 olika ovidkommande scenario där man skall lära känna o få sympati för olika öden, hehe. Visst fanns det enstaka highlights men manus o skådisar under ALL kritik. Detta var den sämsta katastroffilmen - so far. Svag Tvåa för en trots allt låtsad spänning...
Visa äldre kommentarer »