Message from the King

En mystisk outsider vid namn Jacob King från Sydafrika kommer till Los Angeles för att leta efter sin lillasyster.

Originaltitel Message from the King
Regissör Fabrice Du Welz
Manus Oliver Butcher, Stephen Cornwell
Genre Drama, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Chadwick Boseman, Luke Evans, Alfred Molina, Teresa Palmer, Arthur Darbinyan, Lucan Melkonian, Diego Josef, James Jordan, Roman Mitichyan, Drew Powell, Jonno Roberts, Max Daniels, Natalie Martinez, Chris Mulkey, Jake Weary, Sibongile Mlambo, Tom Felton

ShenLong
2019-07-26
solid revenge film
Hanness
2019-07-20
Chadwick Boseman är bra.
Rele
2019-04-23
En spännande och annorlunda film. Våldsam film md några duktiga skådespelare. Jag ger en trea.
Gordyal
2018-11-25
Cool stämning från början, men vad det lider så blir det en del vattentramp. Funkar definitivt att se. (7+/15)
GreenMamba
2018-11-03
Började bra, men sedan urartade det mot slutet.
AsianDawn
2017-09-11
Udda, skitig, våldsam och rätt snajsig.
deswhip
2017-08-13
Riktigt bra, ovanligt realistisk vigilantefilm. En väldigt mörk historia, lite deppigt tom...
Horibe
2017-08-11
Extreamt stereotyp i sin dramaturgiska uppbyggnad och det är i stort sätt det mesta och det bästa som är taget från vigilantegenren. Denna film är närmast en kopia av många filmer i genren, däribland Lionheart. Den enda skillnaden är att Message from the king är betydligt sämre i alla aspekter. Betyget blir inte mer än godkänt.
Dutch
2017-08-06
Wilda western med Black Panther! Riktigt stabila grejor.
PeterTheW
2017-08-06
Det här gillade jag skarpt. Bra skådisar, bra story, även om vi sett det förr. Chadwick är för jäkla bra.