Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Mermaids: The Body Found


Mermaids: The Body Found ingår i en intervjuserie på Animal Planet. Man hävdar att en gren av mänskligheten återvände till havet och utvecklades till amfibier. Med hjälp av 3D animering, filmsnuttar och uttalanden från diverse forskare så "bevisas" existensen av dessa varelser. Denna filmgenre kallas för docufiction vilket betyder att filmmakaren framställer sina hypoteser som varande fakta genom att hänvisa till olika källor, vilket skall få betraktaren att tro att dokumentären är verklighetsbaserad.


Originaltitel Mermaids: The Body Found
Regissör Sid Bennett
Manus Charlie Foley, Vaibhav Bhatt, Sid Bennett
Genre Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Sean Cameron Michael, Andre Weideman, Candice D'Arcy, Jason Cope, Helen Johns
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 14
Filmnummer 106356

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


TheHorrorfan
2015-06-24
Väldigt intressant. Jag köper inte allting som de visar och berättar, men tror inte att hela dokumentären är påhittad. Gillade mystiken och sättet att lägga upp det hela på.
Kosmoskorven
2014-03-20
Helt okej, rätt intressant, tog den med en nypa salt.
missbaath
2013-09-28
Gillar denna faktiskt! Tror inte på allt de snackar om och visar, dock tror jag det finns en stor möjlighet att det (kan finnas) finns Mermaids. Och OM dom finns, så hoppas jag de håller sig undan oss människor, för vi är fasen hemska varelser som bara ska döda allt omkring oss. Oavsett om man tror på denna "dokumentär" eller inte, så är den ganska så intressant alla fall :)