Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Men of War


Nitrodyne Corporation har länge försökt köpa en mineralrik liten stillahavsö. Öborna vägrar att sälja och därför anlitar företaget legosoldaten Nick och hans mannar för att övertala dem. När Nick tar parti för öborna kallar företaget in ännu fler tungt beväpnade legosoldater...


Originaltitel Men of War
Regissör Perry Lang
Manus Stan Rogow, John Sayles, Ethan Reiff, Cyrus Voris
Genre Drama, Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare Dolph Lundgren, Tony Denison, Charlotte Lewis (I), Tim Guinee, Catherine Bell, Don Harvey, Kevin Tighe, B D Wong, Trevor Goddard, Tom Wright, Tommy 'Tiny' Lister
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 461
Filmnummer 7472

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


federico033
2016-10-03
Varför lägger han snuset i underläppen?

2014-11-29
Underholdene kalkun med mange hyggelige sverigereferanser.
oapelmo
2014-04-06
Underhållande kalkon med många trevliga sverigereferenser
Grillo
2013-08-28
Rätt så segt mellanparti men funkar att kolla på. Mer brutal än jag väntat mig, och det är också antagligen filmens fall för min del, eftersom det känns som om de tagit filmen på helt för stort allvar. Också lite fånigt att anlita västerlänningar för att spela lokalbefolkningen, speciellt Charlotte Lewis som inte ens ser asiatisk ut även om hon ska ha såna drag... Ändå hyfsat skön, god tvåa.
100tonvalspäck
2012-01-29
En lite annorlunda Dolph, brutal och hemsk. Oftast mycket seriös och välgjord men det fanns plats för lite skön svenska och goa oneliners. Skurken är lite väl over the top för att passa in med resten men tillräckligt labil för att ändå kännas som ett hot.

2011-09-24
Man måste småle lite åt Dolphan trots allt.
FilmGuden
2011-06-19
Höjer till okej. God underhållning och välgjord för sin standard. Fortfarande väldigt rå men med ändå ganska välskrivet, med några roliga dialoger & repliker. De flesta karaktärer är ovanligt färgstarka.

2010-10-11
Avatar har snott från alla koloniseringsfilmer kan man säga. Eftersom att alla är i princip likadana. Detta är dock en cool actionrulle med Dolph i högform, 4a.
KJ
2010-09-21
Man kan säga att Avatar har snott från denna. Men man kan också kalla den här för "Poccahontas i Söderhavet"... Känns lite som en reklamfilm för Sverige, eller iaf svenska produkter; O.P Andersson, snus och raketgeväret Carl-Gustaf.
dudson
2010-08-31
Doffe är Perfekt som lego soldat...Fin-Fina Action scener...plus massa skurkar med attityd problem=) Bazoka scenen är bara för Bra!!
Visa äldre kommentarer »