Men in Black 3
Agent K är som bortblåst och Agent J blir tvungen att resa tillbaka till 1969 för att rädda sin surmulne kollega från en utomjordisk mördare.

Originaltitel | Men in Black 3 |
Alternativ titel | MIB3, Men in Black III, M.I.B.³ |
Regissör | Barry Sonnenfeld |
Manus | Etan Cohen |
Genre | Komedi, Action, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement, Emma Thompson, Michael Stuhlbarg, Mike Colter, Nicole Scherzinger, Michael Chernus, Alice Eve, David Rasche, Keone Young, Bill Hader, Cayen Martin |
Mer "film" än de andra två och snyggt sextiotal men den är ändå rätt meningslös
Obegripligt att Smith och Jones tacakde ja till detta haveri.
Gott om hål i handlingen, men ändå mycket bättre än tvåan och faktiskt hyfsat underhållande. Den tröttaste Tommy Lee Jones galaxen någonsin skådat, men som tur är ersätts han riktigt bra av Josh Brolin i större delen av filmen.
Här serveras vi ett mer välskrivet manus än tidigare. Filmen känns större än de två första vilket innebär att de småskaliga och smustsiga new yorkmiljöerna har byts till blockbuster.
Usel och otroligt fånig!!!
Meningslös uppföljare, Brolin är den som räddar filmen från bottenbetyg.
Bättre andra gången man såg den tydligen :)
En fånig uppföljare med specialeffekter som är mer spektakulära än verklighetstrogna. Det har nog hämtats inspiration från en del kända filmer, exempelvis Tillbaka till framtiden och klockscenen i Pulp fiction. Emellanåt så fånig att den blir småkul.
mitt fel trodde det var men in black 2
nej den första var cool lite skräkig men endå kul den här förstör allt det