Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Men in Black II


Under ett rutinuppdrag upptäcker specialagenten Jay en diabolisk komplott av episka proportioner. Hjärnan bakom sammansvärjningen är Serleena, ett rymdmonster som maskerar sig som sexig underklädsmodell. När Serleena tar hela MIB som gisslan återstår bara att ringa Kay...


Originaltitel Men in Black II
Alternativ titel Men in Black 2, MIB2, MIIB
Regissör Barry Sonnenfeld
Manus Barry Fanaro, Robert Gordon (V)
Genre Komedi, Action, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Tommy Lee Jones, Will Smith, Tony Shalhoub, Lara Flynn Boyle, Rip Torn, Rosario Dawson, Patrick Warburton, Michael Jackson, Johnny Knoxville, John Alexander (II), Jack Kehler, David Cross, Tim Blaney (röst), Colombe Jacobsen-Derstine
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 16535
Filmnummer 4984

Recensioner

Skapad 2019-11-16 av weng-weng
Med Johan Cronemans recension i friskt minne är det svårt att knattra ner några nya bärande analyser utan att direkt kopiera hans text. Det faktum att han hade svårt att behålla filmen i sitt mi...   Läs mer »

Skapad 2019-11-14 av Rollywood
Men in Black II tar vid fyra år efter det att den första filmen slutade. Agent Jay (Will Smith) är fortfarande utan partner efter det att veteranen Agent Kay (Tommy Lee Jones) slutat på MIB, den h...   Läs mer »

Skapad 2019-11-13 av Jonnythefox
Den här action komedin av Barry Sonefeld är faktiskt riktigt underhållande och har en del roliga stunder som ettan saknar men utöver det, är det en tråkig upprepelse. MiB 2 handlar om Jay (Will...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Arson
Den onda Serleena kräver att få tag på en 'pryl' som tros finnas gömd på Jorden. Den enda som vet var denna pryl finns, är den nu neutraliserade*och pensionerade Agent.K (Tommy Lee Jones). Det ...   Läs mer »

Kommentarer


fridenpaden
2021-02-13
Den sämre i Smith-trilogin, mest pga de usla specialeffekterna.
yrkeschaufföre
2018-09-16
Det vanliga scenariot: filmen går på tv och jag kan inte låta bli att se den. En helt okej uppföljare. Plus för Rosario.
Zarquon
2018-03-11
Nja, några roliga skämt blir det, men för mycket av samma grej som föregående.
Ghostface
2018-01-12
Uppföljaren bidrar inte med något för att expandera detta filmuniversum utan är en fortsättning i allt vad som gjorde ettan underhållande men då kan man kanske lika gärna se om ettan.
Rai
2018-01-02
Usel och otroligt fånig!!!
yrkeschaufföre
2017-11-05
Kan det verkligen stämma att jag inte sett den här på sju år? Det känns som om jag ser den några gånger om året. Det är i varje fall en helt okej uppföljare och jag är svag för Rosario så en solklar trea.
LuxLisbon2
2015-09-29
Stark trea! Rolig utomjordingshumor! Tuff mops! <333
Ful_fisk
2014-12-05
Jodå, det duger väl som vardagskvällsunderhållning, men särskilt bra är det dock inte. Det bästa är nog faktiskt den föredömligt korta längden, för om filmen hade varit över 90 minuter hade den nog fallit ihop som ett korthus. Storyn nämligen ännu mer busenkel än ettan. Att de båda kvinnliga karaktärerna är tunnare än asplöv gör inte riktigt saken bättre. Lara Flynn Boyle är förvisso skurk och behöver knappast något djup, men det känns som att det läggs större fokus på hur sexig hon är än på hur ond hon är. Rosario Dawson… kan vara den menlösaste och tommaste karaktären jag sett på länge. Det finns verkligen inga karaktärsdrag överhuvudtaget. Fascinerande innehållslöst. Men i övrigt har filmen några roliga scener och Will Smith och Tommy Lee Jones är ju bra tillsammans. Ungefär som ettan, fast lite sämre, helt enkelt.
Tatty
2014-12-04
Bra, rolig och galen men inte så lika bra som 1an.
Krille80
2014-11-02
Ojämn och inkonsekvent. Föregångaren var välgjord, kul och orginell, i 2:an har man ett nästan identiskt manus - trots det så finns ingen logik, mening eller handling kvar när filmen närmar sig slutet! Så är detta bara skräp? Nej, det finns en hel del kul poänger och skämt som man skrattar gott åt. MIIB duger som harmlös underhållning för stunden.
Visa äldre kommentarer »