Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Memory


Alex Lewis är en lönnmördare i ett vägskäl. Han bor i El Paso i Texas och försöker acceptera sitt sviktande minne samtidigt som han planerar att gå i pension. När han gör sig redo för att avsluta en lång karriär av våld och hemligheter får han ett sista uppdrag av en gammal kontakt. Uppdraget är dock inte vad Alex förväntat sig och han upptäcker att FBI planerar ett tillslag, som leds av agent Vincent Serra. Alex följer spår av våld som leder honom från barnhandel i Mexiko till en välbärgad och inflytelserik fastighetsmogul och hennes son. Alex styr i hemlighet Serra och FBI teamet i rätt riktning. Trots att Alex försämrade minne försätter honom i stor fara använder han de färdigheter han har finslipat under ett liv i skuggorna för att avslöja alla hemskheter, men han måste göra det innan kraftfulla styrkor förgör honom och utplånar Serras uppdrag att avslöja sanningen.


Originaltitel Memory
Regissör Martin Campbell
Manus Dario Scardapane
Genre Action, Thriller
Skådespelare Liam Neeson, Monica Bellucci, Guy Pearce, Taj Atwal, Ray Stevenson, Stella Stocker, Ray Fearon, Louis Mandylor, Natalie Anderson, Antonio Jaramillo, Rebecca Calder, Harold Torres, Josh Taylor, Mia Sanchez
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 26
Filmnummer 142589

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zingostar
2022-05-16
Inte ens värd en etta egentligen. Alla huvudrollerna går runt i ett obegripligt manus och handling. Neesons karaktär är totalt meningslös och känns som man ser två olika filmer där hans karaktär är en bifigur och utredarna spelar i sin egen film. Nej, se inte detta.
BarryHero
2022-05-10
Såg den på förhandsvisning på Filmstaden. Tyvärr är filmen inte så bra. Den är väldigt rörig och det kändes som två filmer i en. Dels en Liam Neeson-action, och dels en polisfilm. Man hade kunnat klippa bort Neeson och hans actionscener eftersom de knappt bidrog till filmen.