Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Megamind


Megamind är den mest briljante superskurk som världen någonsin skådat. Och den mest misslyckade. Genom åren har han försökt att erövra Metro City på varje tänkbart sätt. Varje försök har misslyckats kapitalt på grund av den bemantlade superhjälten Metro Man, en oövervinnelig superhjälte tills den dag då Megamind faktiskt dödar honom i ilska över att ännu en ondskefull plan misslyckats.


Originaltitel Megamind
Regissör Tom McGrath
Manus Alan J Schoolcraft, Brent Simons
Genre Komedi, Animerad, Action, 2010-tal
Skådespelare Will Ferrell (röst), Tina Fey (röst), Jonah Hill (röst), Brad Pitt (röst), David Cross (röst), Justin Theroux (röst), Ben Stiller (röst), Jessica Schulte (röst), Tom McGrath (röst), J K Simmons (röst), Emily Nordwind (röst), Mike Mitchell (IV) (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4148
Filmnummer 81351

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Tatty
2019-04-04
Gillar den! Från god till ond och från ond till god säger mycket hur man kan bli som person! Underhållande film tycker jag iaf.
Stygga-Vargen
2016-10-28
Stundvis är den ganska rolig och underhållande och den är snyggt animerad. Men så där jättebra är den ju inte. Svag 3:a.
Jamesa
2016-04-23
Megamind är mycket bra. Tillhör gruppen med de bästa animerade.
karlmats
2016-04-21
Roligt att se skurken i fokus för en gång skull men könsrollerna är ju från 50-talet och det blir svårt att motivera ett högre betyg när den enda tjejen i hela filmen bara är ett love interest för två av huvudkaraktärerna. Dessutom saknar filmen den charm som krävs för att höja sig över medelgeggan i genren även om den stundtals är ganska underhållande. Att Megamind låter som Stewie i family guy är ganska roligt i sig också. En halvstark 2a, DreamWorks kommer ofta på efterkälken gentemot sina konkurrenter känner jag.
idaho1981
2016-01-24
Oväntat underhållande och söt film. Gillade karaktärerna och historien. Stark trea eller svag fyra.
AlbinWesley
2015-08-09
Kul och knasigt, konventionsvändande och lekfull.
AmyTatti
2015-07-28
Charmig film och trevligt att få en annan bild av skurkar, vilket kan vara nyttigt för barn att se.
dafreakish
2014-11-16
De senaste åren har det kommit en hel del bra animerade filmer. Det har på något sätt blivit en genre där nivån höjts avsevärt. Bättre manus, vuxnare storylines (även i barnfilmer) och bra röstskådespelare. Det här är en av dem där just det sistnämnda bär upp nästan allt. Ferrell är direkt fantastisk som Megamind och han har inte direkt världens sämsta hjälp heller via till exempel Hill och Pitt. Synd bara att Fey inte fått lite större utrymme. I övrigt en habil och klart underhållande och rolig film.
actionwille123
2014-10-25
Nåd en av dom bästa Dreamworks Action super hälte film nästan en 5
melankoli
2014-09-22
Svag 4.
Visa äldre kommentarer »