Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Meeting Evil


En familjefar har precis fått sparken när han träffar en mystisk främling som behöver hans hjälp. Snart tvingas han skydda både sig själv och sin familj när främlingen visar sig ha allt annat än goda avsikter.


Originaltitel Meeting Evil
Regissör Chris Fisher
Manus Chris Fisher
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Luke Wilson, Samuel L Jackson, Leslie Bibb, Peyton List (I), Muse Watson, Tracie Thoms, Bret Roberts, Jason Alan Smith, Tina Parker, Ryan Lee, Sam Robbins, Gabrielle Harvey, Jillian Batherson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 208
Filmnummer 96422

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


deswhip
2019-01-05
Den här filmen förklarar inte sin egen handling! Utan vi tittare ska behöva gissa oss till hur vad som rör sig i filmmakarnas huvuden. Sånt gillar inte jag och filmen får ett lågt betyg, ur alla andra aspekter förtjänar filmen en tvåa.
Hanness
2016-10-02
Samuel L Jackson räddar en ifrån total flopp.
Bumbi78
2016-01-09
Det är ju Jacksons show och utan honom hade det inte blivit nånting. Jag gillar dock den smått surrealistiska tonen i filmen som är svår att definiera, känns nästan som en våldsam vuxensaga stundtals. Inte direkt imponerande storymässigt kanske, men ändå en kul liten thriller.
KyLLo
2015-09-02
I det stora är det en klyschig B-thriller, visst. Men Samuel L Jackson lyfter filmen och sedan älskar jag inramningen, detaljerna och att det inte sparas på humorn. Soundtracket, glidandet på vägarna, dråpliga situationer, vädret och inte minst den lilla flickan med hunden skapar mysstämning.
ziferN
2015-03-09
Detta är knappast något som man tolkar som en bra film, då det känns i den stora helheten riktigt lågbudget och med låg kvalité. Men Jackson är dock det som lyfter filmen, helt klart och är i princip filmens enda hopp. Eftersom Luke Wilson fungerar men samtidigt hade man kunnat casta vem som helst för rollen. Så detta är ingen film man rekommenderar precis men den fungerande att slötitta på tv om man inte har något annat för sig.
Krille80
2015-01-14
Ju mer tid som passerar sedan jag såg klart filmen ju mer ser jag bristerna. Under filmens gång så kunde jag dock blunda för dem just för att jag får ta del av Samuel L. Jackson i klassika form a la Pulp Fiction med ett extra snurr på otäckskalan. Detta är verkligen Jacksons show och Luke Wilsons "straight man"-karaktär(som fungerar) gör detta extra tydligt. Som film känns handlingen för enkel och aningen fattig och det är dessutom förutsägbar. Jackson lyfter betyget till godkänt. 2+
MrsRatched
2013-09-01
Inte särskilt spännande eller nyskapande. Känns som jag sett det förut, fast bättre. Ovanligt med en så blek Samuel L Jackson.
conbe755
2013-09-01
En thriller som funkar. Jackson håller den uppe.
ClintanTheKing
2013-03-10
Underskattad helt klart. Den här är ju bra och riktigt skruvad. Luke Wilson är utmärkt som förvirrad person och Jackson ännu bättre som gåtfull snubbe. Svag 4...
Berniey
2013-01-12
Samuel Jackson som mystisk främling är härligt att se men filmen saknar ett rejält manus!
Visa äldre kommentarer »