Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Meet the Parents: Little Fockers


Greg och Pam ska fira sina tvillingars födelsedag och släkten ska samlas. Greg behöver pengar till att renovera huset och sätta barnen i privatskola så han tar ett extrajobb hos ett läkemedelsbolag och får den vackra Andi till kollega. Svärfadern Jack, som vill att Greg blir familjens överhuvud efter honom, börjar fatta misstankar mot Greg och Greg måste bevisa att han älskar sin fru och är värdig att bli släktens nästa patriark.


Originaltitel Little Fockers
Regissör Paul Weitz
Manus John Hamburg, Larry Stuckey
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Ben Stiller, Robert De Niro, Teri Polo, Blythe Danner, Owen Wilson, Jessica Alba, Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Laura Dern, Daisy Tahan, Colin Baiocchi, Harvey Keitel, Kevin Hart, Tom McCarthy, Yul Vazquez, Olga Fonda, Clent Bowers, Jack Axelrod
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2728
Filmnummer 79116

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mammene
2021-09-15
Verkar som jag tittat i fel ordning, men inget som störde. Kan tänka mig att se de två föregångarna för jag tyckte det här var rätt kul. Mycket är ju De Niros förtjänst men de flesta skötte sig bra, det är rätt enkel humor och säkra kort, men har man roligt så har man. Så en rätt stark tvåa får det bli.
Robkiller
2018-07-31
Som de övriga i serien, lite smårolig, lite smådum, men blir aldrig bättre än så. Det enda bra i det här var väl Alba.
Rai
2018-02-04
Hade nog räckt med en film!!
Sunken25
2016-12-21
Trots att jag gillar de två tidigare filmerna och karaktärerna så är denna filmen inte bra. Karaktärerna kan inte rädda de torra skämten och Jessica Alba var löjligt svag i denna filmen. Den går att se på om man verkligen gillar de andra som jag gör, annars undvik.
Stygga-Vargen
2016-11-19
De två första är ju mycket bättre men även denna är väldigt bra. Stark 4:a.
wasteoftime
2016-10-26
Det här är verkligen helt och totalt omotiverat. Och så fruktansvärt dåligt. De två första filmerna, okej, okej, det är inte bra direkt, men det får väl gå, men det här... Jag sitter mest och blir förbannad över att det läggs resurser på detta. Och vad som är ännu värre att folk ser på skiten. Och att jag ser på skiten. FÖR ANDRA GÅNGEN. Vad fan är det för fel på mig, egentligen? Jag vet, det är Netflix-fel, men fan, gör något åt det då. Nä, fy fan för det här, säger jag bara, alla inblandade är värda bättre. Till och med barnen och ödlan. Till och med katten. 13,3 på SH-skalan.
Andravåningen
2016-02-21
Hela Jessica Albagrejen var bara plågsam på alla sätt från början till slut (förutom när Hoffman flirtade med henne) och barnen tillförde som vanligt i sådana här filmer inget. Wilsons karaktär och det äldre paret Focker är ju lite roliga på ett stereotypt sätt, men verkligen inga som tål att bygga flera filmer på, och Stiller är ovanligt tråkig i Fockerfilmerna. Kanske är den en aning mer uthärdlig, men i stort sett kan den jämföras med värsta sortens tramsfamiljefilm från tidigt 90-tal.
-Hedda-
2016-02-20
Det här är så dåligt.. Sååå dåligt. Att se en skådespelare av Gudfaderkaliber (De Niro) skoja om att mannen i släktledet ska bli "Godfocker" är pinsamt. Jag kan inte med den här filmen. 1/5.
Bullen84a
2015-07-31
Helt ok

2015-01-19
Nån nämnde "The God Focker" och alla tyckte det var så kul att de gjorde en hel film på det. Det är sådär kul. Mestadels är den här filmen ganska okul och det kunde man ju räkna ut.
Visa äldre kommentarer »