1.9
1.9
Meet the Applegates
Några enorma insekter i den sydamerikanska djungeln bestämmer sig för att resa till USA för att utrota mänskligheten. De maskerar sig som en amerikansk helyllefamilj.

Originaltitel | Meet the Applegates |
Regissör | Michael Lehman |
Manus | Michael Lehmann, Redbeard Simmons |
Genre | Komedi, Science Fiction, 90-tal |
Skådespelare | Ed Begley Jr, Stockard Channing, Dabney Coleman, Robert Jayne, Camille Cooper, Glenn Shadix |
hade det funnits en minus skala så hade Meet the applegates legat risigt till. Allvarligt talat, ska man skratta eller skrika?
Hehe, Meet the Applegates är någon form av monsterfilmsparodi som egentligen är ganska medioker. Den lyckas dock med att vara underhållande och man skrattar ett antal gånger under filmens lopp. Precis som pellevin säger tror också jag att filmen fungerat lite som en inspirationskälla till Men in Black. De stora insekterna (som ser ut ungefär som bönsyrsor) är riktigt härliga. Ganska kul film. Svag trea för underhållningsvärdet!
så absurd story att den får en tvåa bara därför
undrar vad som kom först... den här filmen eller "Tredje klotet från solen"
Ja, det här var ju riktigt pinsamt...
de här är dåligt!! ;)
Haha, kass film egentligen, men schysst story :D
Försöker vara en komedi men lyckas inte riktigt, fösöker vara en monsterparodi men lyckas inte riktigt, försöker vara en anti-consumerism-film men lyckas inte riktigt. Se "Tremors" eller varför inte "Them" istället.
Oj...
Bra att dom ska utrota USA :P, tror inte att jag vill se den här filmen ändå...