2.3

Mechanic: Resurrection

Världens farligaste hitman, Arthur Bishop, trodde att han hade lagt sitt mördande förflutna bakom sig när hans formidable fiende kidnappar hans livs kärlek. Arthur är nu tvungen att resa jorden runt för att genomföra tre till synes omöjliga lönnmord och göra vad han gör bäst, få dem att se ut som olyckor.

Originaltitel Mechanic: Resurrection
Alternativ titel The Mechanic 2
Regissör Dennis Gansel
Manus Philip Shelby, Tony Mosher
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh, Sam Hazeldine, John Cenatiempo, Toby Eddington, Femi Elufowoju Jr, Anteo Quintavalle, Yayaying Rhatha Phongam, Bonnie Zellerbach, Natalie Burn, Vithaya Pansringarm, Rachel O'Meara, Damian Mavis

sodomiten
2023-07-07
Jag tycker filmen sjunker till botten redan vid första mordet på Krill. Det ser inte ut som en olycka och är inte det minsta fyndigt. I övrigt ungefär samma stil som Stathams andra filmer, fast antagligen mycket sämre.
amam
2022-03-18
Herregud vilket kasst manus. Jessica Alba och Tommy Lee Jones cashar in en lönedag för sina biroller. De förtjänar bättre.
Gordyal
2021-05-13
Stathams filmer brukar funka hur kassa de än är, men här går det någon sorts gräns. Satan i gatan vilket kasst manus. En handfull schysta action-scener räddar detta bottennapp från en etta. (4+/15)
Starkbröl
2021-03-01
Mycket Bond- och Mission Impossible-stölder i en rulle som eventuellt faktiskt kunde varit bra. Filmen hade kunnat heta Mannen med den Outtömliga Pistolen med tanke på en scen.
2018-11-21
Här verkar man ha räknat kallt med att folk som väljer att se den här filmen inte bryr sig så mycket om oväsentligheter som ett välskrivet manus, och de är kanske inte helt fel ute där heller. Det här är iaf inget annat än ett spretigt hopkok av diverse actionfilms-klichéer, men som dumunderhållning fungerar det ändå helt okej. Här finns trots allt en del kreativa sekvenser (pool-scenen hade förtjänat en bättre film), och Tommy Lee Jones är lite kul när han väl dyker upp. Tvåan är åtminstone ganska stark
2018-07-06
För inte så många år sedan så slängde jag mig direkt över varje ny Jason Statham-film och längtade sedan genast efter nästa. Nuförtiden gillar jag fortfarande honom som skådis men hans filmer behöver jag inte alltid jäkta med att se. Denna filmen fungerar tack vare Stathams förmåga som action-skådis tillsammans med några snygga actionscener. Några få och alldeles för korta minuter av Tommy Lee Jones lyfter också upp filmen precis när den var på väg nedåt. 2+
Murvel48
2018-06-11
Krystad story med många ologiskheter - men bra aktion. Svag trea!
Afflicter
2018-06-02
Hur kan regissören som gjorde Die Welle och Führerns elit göra något så här inkompetent och värdelöst? Manuset är rena rama toalettpappret och Jessica Alba är lika dålig som alltid. Jason Statham utkämpar en strid han inte kan vinna helt enkelt.
Zok
2017-11-05
Sämre än första filmen.
Almgren
2017-09-16
Mer Hitman än Hitman-filmen.